yohan Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2010 Η πρώτη μου και σιχαμερή κιθάρα ήταν μια ibanez gio grg 170dx. Κιθάρα για να αφήνεις το φραπέ σου επάνω η τη γάτα σου να παίζει ;D :P Φρόντισα να απαλαχτώ από αυτή μετά απο 8 μήνες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikresdiadromes Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 εμένα μια yamaha sg κάτι, δε θυμάμαι, σε σχήμα τελεκαστερ, με δυο διπλους, μαυρη με maple μπρατσο. Εδώ και 21 χρόνια την έχει ένας κολλητός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stelios nomikos Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα η πρωτη ηταν μια ''φαητερ'' στρατοκαστερ το 91 απο ενα μαγαζι απεναντι απο το χρηματιστηριο.τιμη 21.000 δρχ.με κλοπια λογοτυπο φεντερ.μια χαρα ηταν για την κουλαμαρα μου και τα λεφτα της αλλα σφυριζε πιο πολυ και απο τον ''βασαρα'' χωρις λογο. μετα ηρθαν κι'αλλες καλυτερες στα χερια μου αλλα την αγαπω γιατι σε αυτη ξεκινησα τα ταξιδια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση