hitman Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 SAMICK RULES !!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D Έλα να τις "στήσουμε" κάποια στιγμή. Η δικιά μου έχει bridge μαγνήτη Jackson! ;D ;D ;D Shoot him again. His soul is still dancing... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos23gr Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Πρώτη ηλεκτρική μια Jackson Ps4 που πήρα μεταχειρισμένη πρίν πολλά χρόνια, χρώματος τιρκουάζ(μπας και την πήρα απο κανέναν εδώ μέσα?). Κλασική μια Lawren, both of them used for practise only nowadays ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 εγώ 1η κιθάρα πήρα μια ibanez RGT42 την οποία και πούλησα γιατί είχα σιχαθεί πια το floyd rose (edge pro) tremolo. κατα τα άλλα ήταν απίστευτη κιθάρα για τα λεφτά της :) καλή της τύχη όπου κι αν είναι. τώρα τα έχω με μια schecter c-1 classic και είναι πολύ σοβαρή σχέση... ;D ;D a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FritzBlackLP Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Kramer ST 6000 80s.... Εγραψε,προβάρισε,βγήκε στο σανίδι,ίδρωσε,βρώμισε....άχνα δεν έβγαλε.... Όχι άλλο σόλο ρε παιδιά..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Gerley Strat....απο που αλλού.....ΑΡΜΑΟΣ ΜΟΥΣΙΚΑ.....εν ετει 1985..να ναι καλα εκει που ειναι.....καυσοξυλο σκετο για προσαναμμα seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Από ότι βλέπω είμαστε σχεδόν όλοι θύματα του ΝΑλάΚΑ Κι εμένα μια Samick της πυρκαγιάς ήτανε η πρώτη μου κιθάρα,τώρα το πως δεν παράτησα την κιθάρα με ένα τόσο αισχρό όργανο αυτό είναι άλλη ιστορία !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xik Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 και γω Samick. Gibson Custom LP φαση ;D (δεν έχω ξεκολλήσει από την κίνα απο τότε) κάπου το 96 γύρω στις 100.000 αν θυμάμαι καλά , πέρασε τα χειρότερα, βασικά ήταν η κιθάρα που έπαιζα μέχρι και πριν 2 χρονιά περίπου όπου και έσπασε το Headstock 3 φορές σε ένα μήνα :-[ . Κάποια στιγμή σκοπεύω να την φτιάξω οχι τόσο για να παίζω αλλά να είναι τουλάχιστον ένα κομμάτι...και γιατί με αυτήν έμαθα οτι έμαθα.. www.freakout.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Εγώ μία Takamine g series φτιαγμένη στα μέσα δεκαετίας 80... Πολύ αλητεία... έχω βάλει και virtual paf's επάνω και μαμεί ακόμα και σήμερα,η ταστιέρα είναι η πιο ευκολόπαιχτη παιζεις παίζεις και δεν κουράζεται το χέρι....!!! άσε που κάνεις strech θανάτου..! Πετάει το χέρι εκει πάνω!!! χεχε πιο κατω παραθετω μία φοτο που βρήκα στο web η δικιά μου είναι όλη κόκκινη :D www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wargasm Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2009 Η πρωτη κιθαρα που επιασα στα χερια μου και εμαθα κατι λιγα επανω της ειναι μια Peavey Predator που ειχε παρατησει ενας συγγενης στην αποθηκη του σπιτιου και πηγενα και τη γρατζουναγα κρυφα,μεχρι που φανερωθηκε το ταλεντο 8) και αγορασα μια μετα απο κανα 2 χρονια,στην 3η γυμνασιου τοτε,μια ibanez rg270.εχω και τις 2 αλλα η peavey πια δεν κανει ουτε για να ανακατευεις καζανι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2009 Πρώτη κιθάρα, κλασσική Yamaha απο Νάκα 5.000 δρχ το 1985. Πρώτη ηλεκτρική 1994 πάλι απο Νάκα, Washburn με Floyd Rose και ενισχυτή Samick. Η κιθάρα πάντως έπαιζε αρκετά καλά απ'οσο θυμάμαι. Δυστυχώς την πούλησα το '97 για να μαζέψω λεφτά να πάρω stratocaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση