Antonyvk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 :D παιδες εμενα ηταν μια yamaha pacifica jmx 112 δεν ειναι κατι το καταπληκτικο αλλα το δεν ξεφευγει out of tune ποτε... :P ακουω τις δικες σας .... Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanocaster Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Πρώτη επαφή μου με ηλεκτρική κιθάρα ήταν με μια TEISCO ET-460 που είχε πάρει ο πατέρας μου πολύ πριν κάνει το λάθος να με φέρει στη ζωή ( :P ). Αλλά πρώτη δικιά μου κιθάρα ήταν μια Squier Strat Korea. Αγορασμένη το 1996 γύρω στα 100 χιλιάρικα και ακόμα παίζει μια χαρά (πρέπει να βοηθάνε στον ήχο οι τερμίτες και τα σαράκια καθώς και τα φαντάσματα του Β' Παγκοσμίου που έχουν εγκατασταθεί στον neck μαγνήτη). ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 χεχε εμενα ειναι γεματη λακουβες κ χτυπηματα αλλα αμα την συνδεσεις σε ενισχυτη παιζει!!!!!!! :D Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Η πρώτη μου ηλεκτρική κιθάρα ήταν μία Gerley Les Paul και δεν είναι σε καμία περίπτωση παντοτινή αγάπη :) Ήταν ένα κοντραπλακέ (κουρδισμένο φυσικά) σε σχήμα κιθάρας με δύο τετράγωνους μαγνήτες για να ακουμπάς το κατσαβίδι σου και να μην το χάνεις. Αγορασμένη απο τον Αρμάο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Antonyvk Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 το στιλ δεν ειναι το παν σε μια κιθαρα..... αλλα επιρεαζει την ψυχολογια σου xD Sounds Like a Strat.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Oldtimer Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Μια TEISCO EP-2T του 1976 Too Old to Rock n Roll Too Young to Die Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spiros69 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 και η δική μου μια GERLEY Stratocaster sunburst(ελλεινή) απ τον ΑΡΜΑΟ εν έτει 1985....τιμή 34.000δρχ....μετά την αγορά της καπάκι απέναντι στο Happening για νοίκιασμα βιντεοκασέτας και airguitar μεχρι τελικής πτώσης....αχ πως περνάν τα χρόνια seven deadly sins.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Παιδια εμένα η πρώτη μου κιθάρα ήταν μία yamaha ERG 121(αν και δεν είμαι μεταλάς η yamaha ήταν μεταλάδικη)!! :P :P -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 η πρωτη μου κιθαρα ηταν μια squier stagemaster. τυπου superstrat με 2 humbuckers, εναν single coil, ψευτοfloyd, 24 ταστα, reverse headstock και ενα περιεργο μαυρο χρωμα με κατι σαν ασημοσκονη απο κατω. λουκουμι στα ματια ενος 14χρονου maidenά! 150-160 grands :) εκανε απ οτι θυμαμαι και την επαιζα μεσω ενος πεταλακιου distortion σε ενα active monitor. δυστυχως δεν ηταν παντοτινη αγαπη... σε 4-5 μηνες τα παρατησα επειδη δεν μπορουσα ακομα να βγαλω maiden!!! 3 χρονια την ειχα να καθεται και μετα την πουλησα σε ενα φιλο. στα 20 με ξαναεπιασε το μερακι οντας και πιο ωριμος μουσικα, πηρα ενα squier precision και 3 μηνες αργοτερα μια squier telecaster και αρχισα να γρατζουναω μονος μου, αρα αυτα θεωρω τα πρωτα μου οργανα. τη stagemaster την παιζω οταν πηγαινω στο φιλο μου και ειναι πραγματικα καλη κιθαρα, αν και με τα σημερινα δεδομενα της αγορας θα κοστιζε αρκετα λιγοτερο. συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα χαρηκα που μοιραστηκα την ιστοριουλα μου! στερνη μου γνωση ας σε ειχα πρωτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Loki Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2009 Η πρώτη μου κιθάρα είναι μια Ibanez RG 505 μαύρη αγορασμένη το 98 από τον Τρίμη για 220.000 δρχ αν θυμάμαι καλά. Ενοείται ότι την έχω ακόμα και την χρησιμοποιώ συχνά γιατι μερικές φορές με βολεύει περισσότερο από την στρατοκάστερ μου. ;D Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση