liakos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 θελω να παρω καρτα ηχου για να να ηχογραφω μικροφωνο και κιθαρα σε cubase sx 3 kai εχω 200Ε τι να παρω ????????? Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 audiophile 2496 (ή την καινουργια δε θυμαμαι πως λεγεται ) και θα σου μειινουν λεφτα και για σουβλακια :lol: . γραψε audiophile 2496 στο ψαχτηρι του noiz και θα βρεις αρκετα θεματα που ασχολουνται με αυτην http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2005 ωπα γραψε λαθος ακυρωσε τα σουβλακια , θα χρειαστεις και προενισχυτη μικροφωνου , και προενισχυση για την κιθαρα (για καλυτερα αποτελεσματα) . υπαρχουν φτηνες λυσεις μην ανησυχεις ομως. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Insomniac Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Ενας γνωστος μου πηρε το FastTrack USB της M-Audio (150 ευρω αν θυμαμαι καλα) και ηταν μια χαρα, σε σχεση με την τιμη του. Αν θελεις να ηχογραφησεις με πυκνωτικο μικροφωνο ομως, δεν εχει phantom power οποτε δεν θα σου κανει...Ριξ'του μια ματια, εχει και μερικα εφε για κιθαρα. Μην περιμενεις τιποτα σαν το Amplitube βεβαια, αλλα εχουν πλακα![/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 Είναι η απλούστερη λύση για τον κιθαρίστα νομίζω. Καρφώνεις την κιθάρα και ένα μικρόφωνο και είσαι έτοιμος. Δες εδώ. Βέβαια μπορεί και να την κερδίσεις αν συμμετάσχεις στο διαγωνισμό μας. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2005 yameth μετα μπορω να παρω και να βαλω μια κονσολα ή ενα μικτη και να δουλευω απο εκει.εεε?φυσικα και εχω παρει μερος αλλα ποτε ειναι η κληρωση ???? Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 που θα βρω την fastTrack απο το internet αμα εχει κανεις link(για αγορα) plz!!!!!! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas loverboy665 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2005 πάτα το Δες εδώ στην απάντηση του yameth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση