playloud Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Noiz καλησπερα. Εχω ενα Wilkinson vs 50 II K tremolo δηλ. αυτο εδω http://store.guitarfetish.com/wistsatrfial.html Θα ηθελα να μεγαλωσω την γωνια του λεβιε ωστε να μου ερχεται λιγο πιο "εξω" στο χερι και να παει λιιιγο πιο μακρια απο το pickgurad. Επειδη ειναι ματ, δεν ξερω απο τι υλικο ειναι φτιαγμενο (δεν βρηκα κατι στο νετ) και κατ επεκταση δεν ξερω αν μπορω να το "ζεστανω" ωστε να το ανοιξω. Να το κανω αφοβα? Μηπως εχει φοβο να σπασει κι οχι να ανοιξει? Καμμια γνωμη-βοηθεια? Ευχαριστω εκ των προτερων Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Θα γινεται ρε'συ γιατι οχι. Ωπα ειπες ματ ε? Εαν ειναι απο ντουραλουμινιο αστο καλυτερα,θα το σπασεις.Κ δεν κολαει με τπτ. Παναλαφρο κ ανθεκτικο αλλα μηδεν ελαστικοτητα. Δεν βαριεσαι,δοκιμασε το. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Κωστα μπραβο ρε, με φωτισες ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Δεν βαριεσαι,δοκιμασε το. ...και όταν σπάσει, έλα να τον βρείς να τον δείρεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Κωστα μπραβο ρε, με φωτισες ;D Ρε αστα αυτα κ πιασε την κιθαρα να γραψεις τπτ ;D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 ...και όταν σπάσει, έλα να τον βρείς να τον δείρεις... Θα του παρω αλλο κυριος :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Ρε, ειπαμε, μην τα βαζεις αυτα (Αυτη η μαυρη Charvel ειναι ακομη "μαζι" μου in fact τωρα ειναι ακριβως διπλα μου και κρυφοκοιταει το βιντεο) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Μην το πειράξεις, ακόμα και αν δεν σπάσει το χρώμια σε αυτό το σημείο θα πάει περίπατο. Πέτα το και βάλε floyd rose MOYXAXAXAXA LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Φιλος ακυρος, εχω ηδη 2 κιθαρες με floyd (κι ενα που καθεται), over Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Α έβαλες φωτό σου στο άβαταρ βλέπω... :P Καλύτερα άστο έτσι όπως είναι... Μπελάδες ψάχνεις;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση