hamerouxlas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Γεια χαρα! Θα ηθελα να ρωτησω αν εχετε να μου προτεινετε καποιο τεχνικο στην Αθηνα για να κανω ενα service σε εναν παλιο ενισχυτη που τσιμπισα ;) Ξερω οτι ο Κουρμπης πρεπει να κανει service, ξερετε κανεναν αλλον, ;D Ευχαριστω εκ των προτερων :) http://www.myspace.com/sectorillusion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sonic X Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει εργαστήριο στη Νίκαια και το όνομα του τεχνικού είναι Βασίλης. Κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο αξιόπιστες επιλογές. Τηλ: 210-4970530 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stathis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει εργαστήριο στη Νίκαια και το όνομα του τεχνικού είναι Βασίλης. Κατά τη γνώμη μου είναι από τις πιο αξιόπιστες επιλογές. Τηλ: 210-4970530 Εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται στον Ανω Κορυδαλλό.Το τηλέφωνο είναι το ίδιο και εννοείται οτι συμφωνώ στο οτι είναι πολύ καλός μάστορας ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση