faltsoo Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 δεν το περιμενα , αλλα ηρθε πολυ γρηγορα απο dv247 και ηταν ευχαριστη εκπληξη. ειναι η πιο ευχαριστη αγορα που εκανα τα τελευταια χρονια η κιθαρα που δεν εχω το παραμικρο ασχημο να της βρω. το μπρατσο ? birds eyes v shape πολυ ομορφο και...ανετοτατο (μετα το σχετικο 1/4 βιδωμα )πρωτη φορα πιανω καινουργια κιθαρα και ειναι ακριβως σεταρισμενη στα γουστα μου. οι μαγνητες SD αψογοι και με το twang τους και τη δυναμη τους οταν χρειαζεται. το χρωματακι κουκλι (μου ελειπε το ασπρουλιαρικο) τωρα να πω και για την τιμη της ? ? 360ε ΟΛΑ ΜΕΣΑ Θα μου πειτε ''καινουργιο κοσκινακι μου''...ΟΧΙ...τους τελευταιους μηνες ειχα αρκετα καινουργια κοσκινακια :) αλλα τετοιος ενθουσιασμος μου ελειπε. ανετα την βαζω διπλα στις αμερικανογιαπονεζες μου, με την διπλασια και τριπλασια τιμη. Ετοιμαζω και ηχητικο τεστ one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Καλοπαιχτη! Εν αναμονη κλιπ... ΥΓ.: Παρε μια βαση rack αγορι μου :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Με γεια! απο βαρος πως τα παει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Καλόπαιχτη!!!!Καλορίζικη κλπ!!! Την έχω και εγώ και είναι οπως τα λές μια χαρα ...δεν ήξερα οτι παίζει και σε τέτοιο χρωματάκι... Πάντως πολυ καλή ειδικά σε σχέση με το κόστος.Το μονο που θεωρώ αρνιτικό ειναι το πολυ λεπτό μπράτσο της για τα γούστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theopas Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 καλόπαιχτη!!!Είναι ωραία κιθάρα και σε σχέση με τα χρήματα που έδωσες πήρες μαμάτο εργαλείο... Φέντερ σε Λέο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 κλασσικό χρώμα 80ς! με-γειές! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Καλόπαιχτη και απο μένα... ;) Πόσο γρήγορα σου ήρθε;Γιατί περιμένω κ εγώ μια κιθάρα και ήδη ανυπομονώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 απαντησεις . 1. απο βαρος ... αρκετα βαρια ...αλλωστε τις μονες ελαφριες πραγματικα κιθαρες που εχω ειναι κινεζικες. Βεβαια δεν με νοιαζει το βαρος ποτε γιατι ειμαι ο XΟΥΛΚ ;D 2.Ηρθε σε 5 μερες (προλαβα τη λιρα χαμηλα) 3.το μπρατσο v - shape ειναι ευχαριστη εκπληξη γιατι δεν εχω καμια αλλη τετοια και το φοβομουνα....δεν ειναι και πολυ λεπτο ... ;) :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Mπραβο ρε Γιωργη,καλοπαιχτη. Κουκλα. Μια χαρα το "V" ρε'συ. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 τηχ .... και σημερα ειδα και την χρεωση της καρτας 336 ευροπουλα (οχι 360) τελεια. :) one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση