kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν είχα καθόλου σε εκτίμηση τον Gutrie Govan, αλλά στο συγκεκριμένο τον παραδέχομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 ..επίσης τον παραδέχομαι...!! ;D ;D Αν και μόνη μου ένσταση είναι ο Hendrix, ίσως και ο Paul GIlbert, γενικά,...το έχει...! Να ενημερώσω όσους δεν τον γνωρίζουν ότι έχει βγάλει δικό του album πρόσφατα, και έχει ένα αρκετά χαρακτηριστικό στυλ, δεν είναι δηλαδή φτηνός κλώνος κάποιου συγκεκριμένου κιθαρίστα, κατά την γνώμη μου πάντα.. To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alekelis Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Δεν είχα καθόλου σε εκτίμηση τον Gutrie Govan, αλλά στο συγκεκριμένο τον παραδέχομαι... Μπα? Τι μας λέτε κύριε ασθενή kultura? ;D ;D ;D Jam House Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
si_rah Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 No comment για τον Govan! Οτι και να ειπωθει θα ειναι παρα πολυ λιγο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Jack of all trades (master of none)... Οι άλλοι οκ, αλλά στον Jimi τελείως άσχετος... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Μπα? Τι μας λέτε κύριε ασθενή kultura? ;D ;D ;D Αφήστε τα να πάνε, παιδιά, είμαι κλεισμένος μέσα λόγω ασύμμετρης απειλής πονόλαιμου, και έχω λιώσει στο γιουτούμπι... Μέχρι και μετάλικα έχω δει σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Αμα ο Zakk κι ο Hendrix επαιζαν ετσι, θα πουλαγαν τυροπιτες Επισης στον malmsteen πιο καλος ειναι ο kotsadoros ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=158082.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 http://www.noiz.gr/index.php?topic=158082.0 Έκανα search, δεν ήβρα τίπτις, πόσταρα... Έχεις δίκιο, όμως... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν πειράζει! αρκεί να ακούγεται το όνομα και τα δάχτυλα αυτού του άπαιχτου κιθαρίστα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση