koxcygr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Ξερει κανενας κανενα καλο site που να εχει κλιμακες κιθαρας σε tabs??? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 http://all-guitar-chords.com/guitar_scales.php To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Oτι ακριβος εψαχνα. Ευχαριστω πολυ!! :P :P :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Το site εσπειρε φιλε πολυ δυνατο! thanx κ απο μενα! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Θα το δω και εγώ! Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 [move]Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο[/move] Thanx man! MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezion Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 και στα εργαλεία του guitar pro δεν έχει κλίμακες? Τι παραπάνω έχει αυτό το site ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 και στα εργαλεία του guitar pro δεν έχει κλίμακες? Τι παραπάνω έχει αυτό το site ??? Τίποτα, απλά το guitar pro κοστίζει σε Full Version 59.00 €... Περι ορέξεως... :) Παρεπιπτόντως, σας ευχαριστώ παιδιά, και εμένα μου φάνηκε πολύ χρήσιμο, αν και δεν χρησιμοποιώ ούτε το 1/20 από αυτές (και λίγο λέω μάλλον...!!) To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Georgebob Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Ένα ευχαριστώ και από εμένα.Έψαχνα καιρό κάτι τέτοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 παιδιά για ακόμα καλήτερα υπάρχει το sgcfinder.exe(guitar chord finder) ειναι προγραματάκι που κάνει πολύ καλή δουλειά... http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση