trigga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Το τελευταιο δεν μπορω να το κατεβασω γιατι λεει σφαλμα αλλα το παλιο σας ειναι πολυ καλο ρε βλαμμενε. Ρε ειναι τρελο το αποτελεσμα και μπορεις να το κανεις οτι θες να το βαλεις οπου θες.Ταιριαζει για χιλια δυο πραγματα και εχει ωραιο ηχο μια χαρα.Ασε τα φλωροτζαζ και τα joe pass και πιασε τα modulation και τα ρευματα ναουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Το τελευταιο δεν μπορω να το κατεβασω γιατι λεει σφαλμα αλλα το παλιο σας ειναι πολυ καλο ρε βλαμμενε. για δοκιμασε αλλη μια να το κατεβασεις. Εμενα μου ερχεται κανονικα. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Μπραβο ρε παιδια! Πολυ ομορφο, δουλεμενο, επαγγελματικο, ατμοσφαιρικο! Μπραβο! ευχαριστουμε πολυ παιδια,θα γνωριζετε οτι το θετικο feedback ειναι το μοναδικο κερδος απο τετοιες δουλειες :) Ναι, το γνωριζουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 δεν καταλαβα διαφορες γιατι δεν τα συγκρινα κιολας αλλα δεν εχω κ τπτ μονιτορ για να ακουσω λεπτομερειες.Οπως και να χει αυτο το στυλ ηχου θα το θελα να το ακουω παντα. Οταν ακουω θορυβο,αυτοκίνητα ή ακομα και σιωπη θα θελα ενα τετοιο background.Μου αρεσε πολυ και το συγκρινω με κατι free improvisation δισκους που ακουσα προσφατα και αηδιασα.Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο ειδος αλλα το κοινο στοιχειο των δυο ειναι η δημιουργια μιας ατμοσφαιρας που απλα δεν μπορει να δημιουργηθει μεσα απο το free. Τεσπα διαφορετικα πραματα αλλα μου χει κανει εντυπωση το κομματι αυτο που κανατε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ ατμοσφαιρικό και ενδιαφέρουσα η επιλογή του διαλόγου που επειδή δεν τον κατάλαβα, λειτουργεί σαν εφέ. (Τα λίγα μου σουηδικά έμειναν στο "lila flicka".) Brain music, που με βύθισε και παρέσυρε. Κάτι που συνήθως δεν συνεπάγεται. Σε τετοια δουλειά πάντως, το συνολικό άλμπουμ θα μετρήσει και το πόσο αποπνέει αυτήν την ατμόσφαιρα. (Φυσικά θα "δέσει" το όλο πράμα από τον στατικό που θα προστεθεί από το βινύλιο ;D ) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 ενα εχω να πω....... ''πω ρε π&*$*στη μου, τι ειναι αυτο παλι''! ακομα καλυτερο απο το παλιο......! μπραβο παιδια! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 1) Γαμει. 2) Reserve ενα βινυλιο για μενα απο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 δυο πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 3 (τρεια) βινύλια παρακαλώ! Με στεναχωρεί λιγάκι η δυνατή ένταση εξ'αρχής (mastering issues?) αλλά ακούω από ακουστικά της δεκάρας, και δε μπορώ να πω ότι είναι όχι αξιόπιστα, αλλά ούτε και καλά δηλ. Τέλει κατα τα άλλα. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2010 Κρίμα που δεν έχω πικαπ.. :( :( :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση