BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Σημερα παρατηρησα πως εχει ραγισει το λουστρο στο σημειο που ενωνεται η ταστιερα με το Headstock.Και απο τις 2 πλευρες ενω στο κεντρο καθολου.Σε ενα σημειο μαλιστα εχει φυγει και κομματι απο το ξυλο. Η κιθαρα ειναι μια Epiphone Les Paul Standard Ebony που ήρθε χτες απο τον thomann. Τι κάνω??? :-\ έστειλα ήδη mail στον αγγελοπουλο.Υπαρχει περιπτωση να μην μου την αλλάξουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 αυτό έχει γίνει από χτύπημα αλλά μη νοιάζεσαι θα στην αλλάξουν χωρίς πολλά πολλά ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 99% δεν την εχω χτυπήσει εγώ..Χτες την πήρα..αν ειναι δυνατον..τι ειμαι η ασσύμετρη απειλή? :-\ Ισως εγινε απο το ταχυδρομείο..ίσως απο αυτούς..Απο μένα το αποκλείω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 99% δεν την εχω χτυπήσει εγώ..Χτες την πήρα..αν ειναι δυνατον..τι ειμαι η ασσύμετρη απειλή? :-\ Ισως εγινε απο το ταχυδρομείο..ίσως απο αυτούς..Απο μένα το αποκλείω.. Ανεβασε μια καθαρη φωτο!(Αν γινεται σε macro mode,να το δουμε καθαρα)! ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Παιδια ειναι ebony ..δεν φαινεται τιποτα στο pic.. Αλλα θελω να την στειλω πισω και να μου την αλλαξουν για μεγαλυτερη ασφάλεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Έχει ραγίσει στην ταστιέρα;;;; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 oxi..εχει ραγισει στο σημειο που ενωνεται το headstock με την ταστιέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Το κλασικό σημείο που σπάνε τα γκιμπσονοειδή... Αλλα θελω να την στειλω πισω και να μου την αλλαξουν για μεγαλυτερη ασφάλεια.. Και βέβαια να τη στείλεις πίσω.. Δεν νομίζω να μην στην αλλάξουν... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 oxi..εχει ραγισει στο σημειο που ενωνεται το headstock με την ταστιέρα.. Και εκεί έχει έβενο;;; Παιδια ειναι ebony ..δεν φαινεται τιποτα στο pic.. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Το χρωμα θα εννοεί λογικα. Δε θυμαμαι να διαθέτει η Epiphone την συγκεκριμένη κιθαρα με έβενο. ??? Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση