sober Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 γεια και καλη χρονια σε ολους. εχει η ξερει κανεις η ξερει που μπορω να βρω ηχους απο παραδοσιακα οργανα στο reason; ψαχνω κυριως για πνευστα οπως ζουρνα η γκαιντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει νομίζω ένα arabic refills pack.ίσως περιέχει κάτι απο αυτά που θέλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sober Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 να σαι καλα φιλε.το βρηκα αυτο,αλλα δε μου ανοιγει τη βιβλιοθηκη με τους ηχους.λες και οι φακελοι ειναι κενοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plastic Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 sober Ρίξε μια ματιά στο Arabic illusion και στο Arabian triditions. Αποτελούνται και τα δυο αυτά reffils από samples, οπότε θα ανοίξεις τους ηχους με ένα από τα samplers του reason Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sober Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.τα βρηκα και τα δυο,αλλα οι βιβλιοθηκες με τα οργανα δεν ανοιγουν με κανενα sampler,sequenser,combinator,οτιδηποτε εχω γενικοτερα μεσα στο reason 4.αν τα εχετε δοκιμασμενα,δωστε λυση!γιατι αντε να βρεις να αγορασεις τσαμπουνα τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση