elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Όπως και στα πνευμόνια, φίλε cyber-ikon :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Aztec Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2005 Ακριβως, εκτος οτι στο δικο μου το εχει αποροφησει το ricofon(το οποιο μαδαει κιολας μετα απο καιρο μπλιεχ) και γενικα η ολη ιστορια με τον "καλο ηχο" ειναι η να απομωνοσεις τα σημεια απο τα οποια φευγει ο αερας, αρα κατανταει καπως χαλια η φαση αμα δεν εχεις εχαερισμο, και δεν λεω απλος για air condition, ενοω κατι που να τραβαει τον αερα εξω και ειδικα το τσιγαρο, εγω δεν το προσεξα αυτο και τωρα οποτε αναβω τσιγαρο πρεπει να ανοιγω anemistirition γιατι αλλιως δεν βλεπω στο ενα μετρο χεχε. Μην τρελαινεσαι παντος και πολυ με ολα αυτα, το πιο σημαντικο πιστευω ειναι να νιωθεις ανετα εκει που γραφεις, να εχει μια αναλογη αισθητικη που να σε κανει να γουσταρεις να καθεσαι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν.... για πείτε μου, ποιό από τα δύο προτείνετε...??? http://www.thomann.de/thoiw2_fbt_jolly_8ba_speaker_prodinfo.html http://www.thomann.de/thoiw2_the_box_pa502a_aktives_fullrangesystem_prodinfo.html?sn=31540b12c1dd9ef5839b164db7cf1e67 απο ένστικτο μου φαίνεται καλλίτερο το fbt....το άλλο φαίνεται πολύ δυνατό και πολύ φθηνό.... μου θυμίζει hyundai... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
snare Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2005 επιστρέφοντας στο θέμα του καπνού 3-4 posts πιό πάνω έχει χρησιμοποιήσει κανείς ιονιστές αέρα? εάν ναί τί μάρκα / τιμή? Θεωρητικά αν υποθέσουμε ότι κάποιος προτιμήσει να καπνίζει ασχέτως παρενέργειων στα μηχανήματα / πνευμόνια (όπως εγώ) ένας απιονιστής (το ανεμιστήρι + aircondition υπάρχει πάραυτα) θα κάνει δουλειά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση