zimmerman Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 μηπως κανα καλο παλικαρι μπορει να; μου πει πως φορτωνω vst instruments στο cubase? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koxcygr Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Πας στο device και μετα vst instruments και ανοιξε το vst που θελεις. Μετα δημιουργισε ενα καναλι midi στο οποιο το outpout να ειναι το vst που ανοιξες προηγουμενος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Electric Wizard Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Αυτο ακριβως εκανα και εγω παλια αλλα τωρα ενω εχω εγκαταστησει κανονικα guitar rig k addictive drums δεν μου τα βλεπει στο vst instruments! τι πρεπει να κανω? εχω κανει αρκετες επανεκκινησεις αλλα δεν βλεπω φως. fuck you you fucking fuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warpie Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 εχω πολυ καιρο να δουλεψω με cubase/nuendo αλλα αν δε κανω λαθος καπου υπαρχει ενα οπτιον για να κανεις κατι σα 'refresh' ολα τα plug-ins and vstis. Προσπαθεισε απο 'κει να δεις αν υπαρχοyν τα dlls. w. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Μαλλον δεν τα εχεις βαλει στον "σωστο" φακελο που ειναι Program Files/Steinberg/Vst plugins γι αυτο δεν τα βλεπει. Προσεχε οταν τα κανεις install Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Electric Wizard Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2009 δεν βρισκω καπου το refresh Που λες... αλλα γενικα ενω το ψαχνω τοση ωρα στα devices δεν τα βλεπω πουθενα... Τι μπορει να φταιει? @Playloud-> Μολις τωρα βλεπω σε αυτο το φακελο οτι μου εχει το guitar rig!! Γιατι δεν το βλεπει το cubase? fuck you you fucking fuck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση