same Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 ειμαι και εγω μεσα. μου λειπει ενα τροφοδοτικο και κοστιζει 38 ευρω. ενημερωστε πλιζζζζζζζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2009 παιδια, για να μην τα μπλεξουμε!!!!!!! εγω θα παρω σε μερικες μερες (περιπου στο μεσο της επομενης βδομαδας)απο τομαν καποια πραγματα!!!! οποιος θελει μεχρι τοτε, μου στελνει ενα pm με το τι ακριβως θελει και με το ποσο κοστιζει. κανονιζουμε να παρω τα χρηματα, γιατι πρεπει να τα καταθεσω με το που γινεται η παραγγελια και οταν ερθω τα δινω! φυσικα μιλαω για ατομα απο την αθηνα, αλλιως δεν εχει νοημα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2009 μπαμπ, μηπως θελει κανεις απο αθηνα τιποτα να του το παρουμε να γλυτωσει τα μεταφορικα...!!!! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2009 μπαμπ ξαναμανα μπας και θελει κανενας τιποτα...! θα την κανω την τεταρτη! μεχρι τοτε,οποιος ειναι ας μου μιλησει.....!!!! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2009 η παραγγελια εχει γινει, οποτε οχι αλλα pm! ευχαριστω πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2009 ηρθαν τα πραγματα απο την παραγγελια! ;D ;D ;D ;D ;D οποιος θελει επικοινωνει για να βρεθουμε να...παραδωσω...! ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση