kguitar Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Ωραιος Stavrilian. Θα το μιξαρω με το dog party του scott henderson ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Πολυ ωραιος!Περα απο το πολυ ωραιο παιξιμο,τα samples μου κολλησαν χαζοχαμογελο που διαρκει ;D Για πες λοιπο εξοπλισμο,τι ενισχυτες χρησιμοποιησες κλπ. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Σε ευχαριστώ πολυ Πέτρο! Χαιρομαι που σου άρεσε! λοιπον για τον εξοπλισμο τωρα...Η κιθαρα οπως ειπα ειναι μια vigier excalibur indus καρφι στην καρτα ηχου ενος macbook και απο κει και μετα guitar rig. To βασικο φανκο-ριφ ειναι με εναν vox αν θυμαμαι καλα,το καθαρό σολο ειναι με rectifier, η φανκο-ρυθμική ειναι με JCM800, το blues σολο ειναι σκετη κιθαρα χωρις GR και το τελικο σολο με plexi+rat. To "μπασσο" εξηγώ πιο πριν στον longshadow πως ειναι, μονο που ξεχασα να αναφερω πως ειναι γραμμενο 2 φορες με 20% Left Right εκαστο. Ολα τα samples ειναι απο την βιβλιοθηκη του Logic. Αυτααα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Ωραίος ο Σταύρος... εαν θέλεις να βάλεις ποιό πολύ χρώμα στο Funky Goat να σου δανείσω τον σκύλο μου,μιλάμε για μεγάλο καλλιτέχνη ;D Δείγμα από κινητό ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stephanos Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 πολύ ωραία ιδέα και παίξιμο εννοείται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ωραίος ο Σταύρος... εαν θέλεις να βάλεις ποιό πολύ χρώμα στο Funky Goat να σου δανείσω τον σκύλο μου,μιλάμε για μεγάλο καλλιτέχνη ;D Δείγμα από κινητό ;) Μπορει να στον παρω για μερικα sessions! Ως τοτε ομως, θα μου τον δανείσεις σε κανα live να μου φτιαξει ηχο, γιατι με τοσα μηχανηματα που εχει ακουσει το σκυλακι πρεπει να εχει γινει expert!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση