Guru Nikolas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 www.nikolas-sideris.com/stuff/Sea_Watching.mp3 Piano: Garritan Steinway EW Gold xp pro Garritan Stradivarious v 2 Ένα γλυκούλη κομματάκι, για κάποιο διαγωνισμό πριν απο κάνα χρόνο... Το (ξανα)έφτιαξα με το καινούριο πιανάκι μου και σας το παρουσιάζω... Έτσι για το κέφι (σιγα το κέφι που έχει το κομμάτι. Σαν soundtrack απο Φώσκολο είναι :P) *αχεμ* Τέλος πάντων. Να παρουσιάσω και το γλυκανάλατο εαυτό μου, δηλ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Herbert Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Μου άρεσε!Bravo Nick &καλή χρονιά! ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ομορφο και γλυκό κομμάτι! Μόνη ένσταση, η ορχήστρα μπαίνει και βγαίνει λιιιγο άκυρα έχω την εντύπωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ωραιο feeling και ενδιαφερουσα αρμονια. Μπραβο Nick ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Για άλλη μια φορά έγραψες Νικόλα. Μπράβο και πάλι μπράβο. Γιατί τόσο λίγο το μέρος με την ορχήστρα όμως? Η σεμνή μου άποψη είναι να μπαίνει ένα βιολί μόνο του μαζί με το πιάνο λίγο νωρίτερα και μετά όλα τα βιολιά μαζί. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Herbert: Thanks και καλή χρονία και σε σένα (κια σε όλους μάλιστα! ;D) Starvilian: Θενξ... Άκυρα τι εννοείς; πολύ λίγο; πολύ απότομα; κάτι άλλο; kguitar: Όχι το συνηθισμένο μου, αλλά ναί, νομίζω ότι κρατάει το ενδιαφέρον για τα 2 λεπτά που έιναι το κομμάτι. :) lambro: Θενξ... Η ορχήστρα μπαίνει για το 'εφέ'. Κανονικά ήταν μόνο για πιάνο το κομμάτι, στο τέλος τη βάζω για να ανεβάσω τον "πύχη δακρύων"! ;D Νά'σται καλά παιδιά! :) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Ακυρα με την εννοια του οτι μπαινει αποτομα και μπαινει για λιγο. Ουσιαστικα οτι σου ειπε και ο lambrosgg ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 Τέλειο! Πολύ όμορφο συνθετικά και παικτικα, εγώ θα πρότεινα να το συνεχίσεις, μια κλιμάκωση θα ήταν όλα τα λεφτά. Μπορει να μπει και μια ηλ κιθαρα αργοτερα και να γινει ala Lotus feet (Vai) u know.. ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση