longshadow Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Μεταμεσονύχτιος αυτοσχεδιασμός σε φανκάκι, Miles style*. Μια κι έξω, όπως το συνηθίζω ,πρασινάδες included... ;D (άλλωστε ο άνθρωπος είναι και χορτοφάγο όν.. ;D ;D) Καλή σας όρεξη....εεε ακρόαση!! :D :) *(το backing ,όχι εγώ!.. ;)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Ο κύριος Longshadow ξαναχτυπά (μεταμφιεσμένος σε Mike Stern :D). To phrasing εξαιρετικό όπως πάντα. Ο ήχος καλύτερος από ποτέ - ακόμη και στα άθλια ηχεία που το άκουσα. Και τέλος, παρότι πρόκειται για "χύμα" αυτοσχεδιασμό πάνω από δύο ακόρντα, το σόλο έχει αρχή, μέση και τέλος. Τι να πω... :o :) :) Εγώ είμαι δηλωμένος οπαδός. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 To παιξιμο ειναι εξαιρετικο (όπως πάντα άλλωστε), τον ήχο προσωπικά θα τον ήθελα λιγο πιο "ανοιχτο", αλλα αφου τον επελεξε ο σεφ ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Βλέπω αυξανομεθα οι "μεταμεσονύχτιοι" :D 8) Τι να πω εγώ, ο Jake και ο Elwood μιλήσανε: Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 plzzzzzzz to backing, for our practise.!ωραιο που το βρηκες?!?! μαριος!!! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Αν έρθεις σε καμιά μπυροποσία, θα σου φτιάξω ένα πανώ... 8) Άξιος πολλών συγχαρητηρίων!!! Μακάρι να 'παιζα κι εγώ έτσι... Πάω για unplugged μελέτη, γιατί είναι αργά... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 ωραια πραγματα!! μπραβο και απο μενα! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Χάλια... .... .... .... .... .... .... .... .... .... .... με έκανες να νιώθω πάλι μετά από αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παίξιμό σου... Θα κάνω να πιάσω κιθάρα 2-3 μήνες... ΥΓ: +1 οπαδός στο Longshadow fan club www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 παρα πολυ ωραιος ηχος .....δεν μας λες με τι προεκυψε.....? ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Σταθερη αξια.Αλλος ενας στους οπαδους. Το phrasing καταπληκτικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση