Προς το περιεχόμενο

Mesa boogie mark V review

ex-geomor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βάζοντας την εμφανέστατη "υπερβολή" μου στην άκρη εννοείται έτσι όπως τα λες είναι. Βλέποντας όμως τι έχει κάνει το άτομο τόσα χρόνια, τείνω να εμπιστευτώ τις γνώσεις, την εργατικότητα και το αυτί του. Σαν την Toyota ενα πράμα (ο Νίκος με καταλαβαίνει  ;D). Οπωσδήποτε the proof of the (jello) pudding is in the eating, αλλά υπάρχουν και μερικά πράματα στο σύμπαν (μετριούνται στα δάχτυλα) που είναι τα λεγόμενα "στάνταρ" (βλ. Hayao Miyazaki στα anime, ο Τσερεμόνης στις Μπυροποσίες, o Superfunk mε τις tele, o kwstas79 και οι μπανάνες)  :)

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 170
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Το ότι θα είναι γενικά φανταστικό το μηχάνημα δεν νομίζω ότι τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση. Το ερώτημα είναι: θα μαμεί ή θα ΜΑΜΕΙ;  ;D

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Παντως εμενα ο mk IV και παροτι μου αρεσει παρα πολυ να πειραζω κουμπακια, sliders, διακοπτακια, ποτενσιομετρα και οτι αλλο γκατζετακι βρω μπροστα μου, με ειχε κουρασει. Εβρισκες εναν ηχο φοβερο και μετα δεν τολμουσες να αναπνευσεις μην τυχον  και κουνηθει κανενα κουμπι και αλλαξουν οι ρυθμισεις και αντε μετα να αρχισεις σαν τον Σισυφο παλι απο την αρχη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

οντως για αυτο και δεν μου αρεσε ποτε οσο οι αλλοι (ασε που εφτιανες το ενα καναλι και χαλαγε το...αλλο ;D),παντως ο V φαινεται να τα εχει ολα super δομημενα (αλλωστε εχει κανει και αλλους τετοιους paspartou ενισχυτες με επιτυχια ο Randall)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Το ότι θα είναι γενικά φανταστικό το μηχάνημα δεν νομίζω ότι τίθεται υπό σοβαρή αμφισβήτηση. Το ερώτημα είναι: θα μαμεί ή θα ΜΑΜΕΙ;  ;D

Νομίζω μόνο μια καλή μπυροποσία μπορεί να δώσει τεκμηριωμένη απάντηση σ'αυτό το ερώτημα  ;D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

σταματησαν γιατι σταματησε και την παραγωγη του η EV,τωρα που ξαναβγαινει ομως ειναι απαραδεκτο να μη το βαζουν (και ας κοστιζει τα...4απλα απο το τρισαθλιο Celestion)

Μαρκος χωρις EV (η EMINENCE Delta Pro που ειναι ακομα πιο κτηνος) δεν λεει μια.

Γιατί το λες αυτό για το ElectroVoice ή για την Eminence? Τι διαφορές έχουν στον ήχο και κατά πόσο είναι εμφανής σε ένα 'μέσο' αυτί? Οι διαφορές στον ήχο είναι εμφανής και σε μια καμπίνα εκτός από έναν combo ενισχυτή?

Γιατί το λες αυτό για το ElectroVoice ή για την Eminence? Τι διαφορές έχουν στον ήχο και κατά πόσο είναι εμφανής σε ένα 'μέσο' αυτί? Οι διαφορές στον ήχο είναι εμφανής και σε μια καμπίνα εκτός από έναν combo ενισχυτή?

εχουν απιστευτες διαφορες απο τα celestion,πολυ υψηλοτερο headroom,απιστευτο ογκο,punch & presence & φυσικα ...they don't...fart :) αν ο ενισχυτης ειναι...τερας οπως ο Mark τα...εχει αναγκη πολυ (δεν κρατιεται.... ;D)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Ενα θρεντ για το Mark V που αξίζει να διαβάσετε  ;D

http://www.guitarmessenger.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=138

Εγραψε η φωτο του τυπου ;D

What frequency are YOU getting?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου