Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 http://www.fender.com/products//search.php?partno=0117700898 super! επιτελους μια Fender με round lam fretboard κατω απο 2.000 ευρω! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 super! επιτελους μια Fender με round lam fretboard κατω απο 2.000 ευρω! Ρε Νίκο... σ' αρέσει το binding στο μπράτσο μιας Strat; Εμένα γιατί μου κάθεται τόσο άσχημα αυτή η εικόνα; :-\ Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Δεν είναι καθόλου άσχημη εικόνα .. το αντίθετο πολλοί τις θεωρούν πανέμορφες.. Έπαιξε για λίγο και στην κανονική παραγωγή της Fender 1965-66 στο στάδιο που την πούλησε στην CBS ο Leo. Ήταν η πρώτη απόπειρα για κάποιο ρετουσάρισμα πάνω στο αρχικό σχέδιο. Μάλιστα είναι όπως είναι φυσικό εξαιρετικά σπάνιες και προφανώς αξίζουν μιά περιουσία σήμερα ως συλλεκτικές πλέον φαντάζομαι. Είχε τύχει πολύ καλής υποδοχής τότε από πολλούς μουσικούς, απλά η CBS την απέσυρε σχεδιάζοντας την γνωστή στρατ που σημάδεψε την εποχή 1966 - 1981 με κυριότερα χαρακτηριστικά το σαφώς ελλατωμένο contour στο σώμα και με το big headstock αρχικά μέχρι το 1971 με τετράβιδο neck και ρύθμιση του μπρατσου στην βάση με το σώμα και ΄μετά το 1971 3βιδο μπράτσο και ρύθμισή του από το headstock. In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Ρε Νίκο... σ' αρέσει το binding στο μπράτσο μιας Strat; Εμένα γιατί μου κάθεται τόσο άσχημα αυτή η εικόνα; :-\ δεν μιλησα για binding αλλα για round lam fretboard (σε αντιθεση με την slab board) που κατα τη γνωμη μου ειναι ο καλυτερος τροπος να τοποθετησεις μια ταστιερα σε ενα μπρατσο (εξαιρετικα stiff & δυσκολο να "παρει" μπρατσο) ;) το binding δεν με χαλαει,δεν κοβεται και το χερι σου απο ταστα που εξεχουν :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Oπως ειδη εγραψα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Αυτο που δεν εχει να κανει ομως με προσωπικο γουστο, αν και εφοσον ειναι αληθες, ειναι οτι αναμενεται αυξηση τιμων 20-30% σε ολοκληρη τη γκαμα της fender. (??????) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2009 And that sounds really bad........ αν και με τέτοια οικονομική παγκόσμια κρίση έχω την εντύπωση ότι θα κρατηθούν πιό κάτω οι εργοστασιακές αυξήσεις των προιόντων της.. δεν είναι λογικό π.χ μία εργοστασιακή αύξηση 20-30%... τέτοια εποχή, μετακυλισμένο στον τελικό καταναλωτή θα φτάσει πολύ μεγαλύτερη. Πάντως όσο αφορά το θέμα εντύπωση προκαλεί ότι στις στρατ και 50ς και 60ς worn road τοποθετεί ένα μετριότατο για την αποδοσή του σετ μαγνητών, τους Tex Mex, το οποίο έχει αποδείξει ότι δεν έχει τύχει θερμής υποδοχής. Προσωπικά τους θεωρώ μέτριους και κάπως "ηχητικό μπλέντερ" για πολλά πράγματα. Δεν θα αποδώσουν αρκετά καλά κάτι το οποίο η Fender έχει καταφέρει ώς τώρα με reissues είτε Αμερικάνικα είτε Μεξικάνικα είτε ακόμα και Ιαπωνικά, δηλαδή μαγνήτες vintage style που να δίνουν αναλόγως την περίοδο και το ανάλογο ηχόχρωμα π.χ πιό V οι 50s strats πιό μεσαίες οι 60s strats (ηχητικά πάντα μιλώντας). Τώρα όσο αφορά το relic, εκεί τι να πεις..... βέβαια από αισθητικής άποψης σπανίως με ενδιαφέρει μια Fender stratocaster.. (οι περισσότερες που έχω είναι 2 ή 3 tone sunburst, plus και κάτι πράσινες χεχε). Πιό πολύ με ενδιαφέρει να "παίζει" και να "κουμπώνει" στα χέρια μου. Με τους Tex Mex ξέρω τι θα περιμένω πάνω κάτω, το playability είναι το μόνο μυστήριο... (σχετικό) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Δείτε κι άλλο ένα promo video: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 http://www.monsterrelic.com/ Μισά λεφτά...από εκεί ψωνίζουν και αυτοί!! Δεν είναι και τόοοσο συμφέρουσες οι τιμές. Μετά από διερευνητικό email που τους έστειλα, έλαβα την απάντηση: "Elias, The sonic blue body is $335 USD. Shipping would be $50 USD by normal airparcel" www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Μα με ένα 1000 (δολάρια!) την έφτιαξες να πετάει...ή original πόσο έχει? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2009 Μα με ένα 1000 (δολάρια!) την έφτιαξες να πετάει...ή original πόσο έχει? Η Strat (για παράδειγμα) έχει 770 ευρώ. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση