Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Άμα καταφέρω να φτιάξω το IPSec, παντρευόμαστε :-* Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Άμα καταφέρω να φτιάξω το IPSec, παντρευόμαστε :-* Perhaps, you are not asking the right people? Anyway, it is easier than it seems, just detach yourself from the problem and the proper solution will present itself. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Το clip με ρυθμικη κιθαρα. Αν υπαρχει κατι που πρεπει να αλλαξει στη μιξη(παναρισμα κλπ) let me know. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2009 Εμπρός παιδιά μου...!!! Απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα το jam!!! To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Εμπρός παιδιά μου...!!! Απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα το jam!!! :D :D :D :D :D :D :D :D feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαρτίου 2009 Σόρρυ μάγκες είμαι σε κάτι επαγγελματικά ταξίδια και δεν προλαβαίνω...ελπίζω να κάνω κάτι δις γουίκεντ :P ::) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2009 Παιδιά, είδα ότι κάποιος κατέβασε το "weckl_shuffle_dr_2.mp3". Για να μην γίνει μπέρδεμα, το drum track έχει ξαναγραφτεί και είχαμε να συμφωνήσει να χρησιμοποιηθεί το "weckl_shuffle_dr_3.mp3" (δεν μου 'κοψε να σβήσω τα άλλα...). Εδώ είναι το σωστό link: http://www.box.net/shared/616it2szej (υπάρχει και στη σελίδα 5 του thread). Σβήνω τα άλλα από το boxnet πάραυτα... Υ.Γ. Gregg, πολύ ωραία η ρυθμική που έγραψες. 8) Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ O Jasemeister θα ανεβάσει απόψε το κλιπ του για το jam #4. Αποφύγετε φούρνους. Μαζέψτε σκυλιά, γατιά, γυναικόπαιδα. Προπαντώς ΜΗΝ φτιάξετε σουφλέ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια να πω την πικρη μου αληθεια δεν καταλαβα τι γινεται. Πανω σε τι θα παιξουμε και για ποσο? Υπαρχει καποιος υπευθυνος να απαντήσει? Προλαβαινω να παιξω λίγο rhodes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2009 Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν υπεύθυνοι άνθρωπέ μου, τι ζητάς και συ; ;D Μιας και όντως έχει γίνει λίγο αχταρμάς, θα κάνω το απόγευμα μια σούμα της κατάστασης και θα σας αποκαλύψω το τρίπτυχο σχέδιο ανάκαμψης του παρόντος Jam, καθώς και μερικά πράγματα που προτίθεμαι να κάνω για τον περιορισμό του ελλείματος της χώρας. Όλοι χωράνε και οπωσδήποτε προλαβαίνεις να παίξεις Rhodes ;) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση