Haris Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2009 Το κομμάτι είναι ένα απλό δωδεκάμετρο με μερικά μέτρα εξτρα στην εισαγωγή. Συγκεκριμένα είναι 4 επιπλέον μέτρα στην αρχή, πριν ξεκινήσει το 12μετρο, και 8 επιπλέον μέτρα στο τέλος (συμπεριλαμβανομένου και του tutti του κλεισίματος), αφού ολοκληρωθεί το 12μετρο. Γενικά η φόρμα του είναι πολύ απλή και τυπική για το είδος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2009 δεν groovari τοσο καλα! ριξε ενα walking ! ok! ;D http://www.box.net/shared/ycx9qf4smr :) Captain sorry,απο αφηρημάδα έβαλα ανάποδα τα κανάλια και τα drums είναι αριστερά.. ::) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Επανέχρομαι για να δραστηριοποιήσω και τους λοιπούς. Μέχρι την επόμενη Κυριακή θα ανεβάσω κάτι μικρό και κιθαριστικό ;) Alchemist δεν νομίζεις ότι θα ταίριαζε κανένα πληκτράκι στο...μπακι-τράκι; :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2009 Επανέχρομαι για να δραστηριοποιήσω και τους λοιπούς. Μέχρι την επόμενη Κυριακή θα ανεβάσω κάτι μικρό και κιθαριστικό ;) Alchemist δεν νομίζεις ότι θα ταίριαζε κανένα πληκτράκι στο...μπακι-τράκι; :) Μπράβο ορέξεις ο Τσερεμόνης!!! ;) :D Έτσι σε θέλω... κ. Αλχημιστά νομίζω πως πρέπει να ενδώσετε στο έναυσμα του!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Βρε λες νά'παιζα κι εγώ τώρα που έχουμε και κάρτες ήχου και λοιπά κομφόρ; Θα δοκιμάσω. 8) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2009 Ό,τι μπορώ ρε παιδιά, αύριο θα το πιάσω από την αρχή το θέμα για να εγκληματιστώ μιας και ως πληκτράς δεν το έχω παρακολουθήσει εξαρχής και με αιφνιδίασε η πρόσκληση! :) Θα επανέλθω δημήτριος με νέα, ευχαριστώ για το κάλεσμα! ;) Υ.Γ. Earendil, δεν τα φτιάξαμε τσάμπα τα συστήματα, καιρός να βγάλουν τα λεφτά τους. 8) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2009 Παιδιά μπορώ να συμμετάσχω κι εγώ? :P Επειδή δεν έχω κτλβει τι κάνετε μπορείτε να μου δώσετε λινκ απο το μπακιν τρακ? πείτε μου και που να σολάρω και έτοιμο :P The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Δεν βλεπω να προχωραει το εργο. :P Γιατι παλληκαρια; ::) Ο κοσμος περιμενει. 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ κόλλησα στη δουλειά αυτό το ΣΚ (ναι, σας γράφω απ'τη δουλειά...) :( :'( Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ κόλλησα στη δουλειά αυτό το ΣΚ (ναι, σας γράφω απ'τη δουλειά...) :( :'( Και εγώ δουλεύω μικρή μου. Θες να τα φτιάξουμε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση