criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα παίδες, έχω το pa-50 και τελευταία έκανα μια βλακεία χωρίς να ξέρω τι και πως, και άλλαξε η λειτουργία του pitch bend. Συγκεκριμένα, πριν την εν λόγω βλακεία όταν το μετακινούσα προς τα πάνω έκανε vibrato στον αντίστοιχο ήχο, και τώρα τον ρίχνει ένα τόνο (σε οποιοδήποτε όργανο). Το πλήκτρο το έχω κανα 3μηνο τώρα, και το συγκεκριμένο θέμα του pitch το έψαχνα έτσι κ αλλιώς από καιρό για να αλλάξω όποτε θελήσω τη λειτουργία του σε ορισμένα performances. Το manual το έχω ψάξει σχετικά καλά και δε βρήκα κάτι. Άν μπορεί κάποιος να βοηθήσει έχει καλώς. Ευχαριστώ. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PLHKTRAS88 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Για ριξε μια ματια στο global αλλιος πηγαινε σε καθε ηχο στο basic και δες μηπως εχεις αλλαξει κατι.Παντος εγω εχω το pa50 4 χρονια και δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο.Μπορει να εχει προβλημα το pitch bend και να μην φταις εσυ. TRITON EXTREME - PA50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 thanks για την απαντηση, και καλωσόρισες και στο φόρουμ! Στο global τα χω τσεκάρει όλα. ελπίζω μόνο να μην είναι κανένα βραχυκύκλωμα στο pitch αλλα και πάλι βρήκα τρόπο για να το σουλουπώσω κάπως.. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PLHKTRAS88 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω το μονο που εχω κανει στο pitch bend ηταν οτι πανω σε ενα solo του εβγαλα τα ματια :'( και αναγκαστικα να το αλλαξω αλλα ηταν απο δικη μου μ.....α. ::) TRITON EXTREME - PA50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 H διαδικασία για να το αλλάξεις τι ακριβώς είναι; Κοστίζει; αν κ νομίζω υπάρχουν εξωτερικά..χωρίς να μαι κ σίγουρος.. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
filippas Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Φίλος έχει κοπή ενα καλώδιο από το pitch bend δεν χρειάζεται να το αλάξης μια κόλληση θέλει μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vikto95 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 όπα παίζει κι αυτή η εκδοχή ψυχρής κόλλησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
criss_mpleeth7 Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 ε όπως μου τα είπαν τα παιδιά με ανησύχησαν λίγο.. προς το παρόν δε καίγομαι, πάντως δε σκοπεύω να το στείλω στην korg και να το πάρω σε κάνα χρόνο πίσω.. μπλε ιζ δι ονλι γουεϊ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση