SImon2000 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια..Ανεβαζω εδω ενα βιντεακι που καναμε στην εκπομπη Ραδιο Αρβυλα και παιζουμε ενα δικο μας κομματι που λεγετε "Περασματα"...Ελπιζω να σας αρεσει και φυσικα ολα τα σχολια -καλα και κακα- καλοδεχουμενα... Το cd μας προκειτε να κυκλοφορησει τον Φεβρουαριο και μαλλον αυτο το κομματι θα ειναι το single (λεμε τωρα). http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WINLOWOO Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 τα ου ου ου του τραγουδιστη δεν μου αρεσουν στην αρχη :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο σας, παιδιά, μου άρεσε όλη η μπάντα... Ο τραγουδιάρης όχι τόσο... (Εσύ ποιος είσαι, αλήθεια; :P) Φαίνονται επιρροές από U2... Επίσης, είστε ζωντανοί και δεμένοι... Η φωνή του, όμως δεν μου έκανε καλή εντύπωση... Τι να πω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SImon2000 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστω πολυ παιδια για τα σχολια σας...Ο τραγουδιστης μας εμας μας αρεσει οποτε περι ορεξεως που λενε...Εγω ειμαι ο ντραμερ...ναι,οι U2 ειναι η μεγαλη μας αγαπη και γιατι να το κρυψουμε αλλωστε..Τωρα για το ζωντανοι και δεμενοι,προσπαθουμε οσο μπορουμε... Το κομματι σας αρεσε καθολου? http://www.jumpingfish.gr/CHROMA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Το κομματι σας αρεσε καθολου? Ναι, ρε συ, αν και έντονες επιρροές από τους Ιρλανδούς, όμορφη σύνθεση, και ζωηρή εκτέλεση... Τωρα για το ζωντανοι και δεμενοι,προσπαθουμε οσο μπορουμε... Μπράβο, και συνεχίστε να προσπαθείτε, γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη το πάθος και η ζωντάνια όσο πάνε και λιγοστεύουν από τη μουσική στις μέρες μας... :-\ Λες κι έχω ζήσει πολλέεεεεες μέρες στη ζωή μου, αλλά τέλος πάντων πιστεύω ότι έχω μια μουσική παιδεία... :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση