vasilis123 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 γεια σας εχεται να μου προτεινεται καπιαπεταλιερα για μπασο εως 150-170€ παιζω metal και rock.η πεταλερα θα συνδιαστει με ενα washburn T-14 4χορδο και εναν warwick blue cab 60 ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Γεια σου φίλε μου, στα λεφτά αυτά, νομίζω πολύ καλή λύση θα αποτελούσε η BOSS ME-20B. http://www.thomann.de/gr/boss_me20b.htm Μένεις Θεσσαλονίκη; Αν ναι, εγώ επειδή μπαίνω στην διαδικασία αντικατάστασης της πεταλιέρας μου με πεταλάκια, σκεφτόμουν κάποια στιγμή να την πουλήσω, αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα απόφαση. Εγώ έχω την Rocktron Utopia B100. http://www.thomann.de/gr/rocktron_utopia_b100.htm Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis123 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 και εγω λιγο που το ειχα ψαξει σκεφτομουν την ME-20b δυστιχος δεν μενο θεσσαλλονικη(xania meno) εχει καποιος αλλος να προτενει κατι?? ------------------------------------------------------------- και κατι αλλο οταν παρω την πεταλιερα θα μπορεσω να συδεσω και καποια πεταλακια μαζι με την πεταλιερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis123 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 επειση μαλον στο προιγουμενο post δεν εγεινα κατανοπητος ενοω μπασο -> πεταλιερα -> 3-4 petalakia -> ενισχιτης γεινεται αυτο μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bassmike7021 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ότι θα γίνεται, λογικά ναι, αλλά το θέμα είναι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα... Bass till I die! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis123 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 δηλαδη??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vasilis123 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Ότι θα γίνεται, λογικά ναι, αλλά το θέμα είναι ποιο θα είναι το αποτέλεσμα... δηλαδη το αποτελεσμα θα ειναι χαλια??? ξερει κανεισ να μου απαντισει??? δεν ενοω να ειναι μαζι ενεργοπηημενα το εφφε τις πεταλιερασ και το πεταλακι αλλα χοριστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση