geodiak Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα jazz bass. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για το πιο θα ήταν καταληλότερο, μέχρι 1700€. God needs a bass player in Heaven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι μέσα στις επόμενες μέρες να αγοράσω ένα jazz bass. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη σας για το πιο θα ήταν καταληλότερο, μέχρι 1700€. Καταλληλότερο για ποιόν; Για τι; Πόσες χορδές; Με πόσους μαγνήτες; Τι μαγνήτες, Active; Μπράτσο; Ταστιέρα; Κλειδιά, Βάρος; Χρώμα; Πρέπει να είναι Fender; Μη με παρεξηγήσεις αλλά για κάποιον που δεν ξέρει τι ακριβώς ζητάει, 1700€ είναι πολλά χρήματα. Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις συζητήσεις που έχουν γίνει (βλέπε στο τέλος της σελίδας) πριν ξεκινήσεις με ένα τόσο γενικό ερώτημα; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodiak Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Για κάποιον που έχει ήδη δοκιμάσει jazz bass. Εννοώ 4χορδο με διπλούς μαγνήτες. Έχω ηδη ένα action bass της cort, με passive μαγήτες, οπότε δεν ξέρω :-\ αν υπάρχει μεγάλη διαφορά avtive passive. Πάντος με τους passive είμαι ευχαριστημένος. Εγώ έκλεινα προς Fender. Δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια άλλη μάρκα που να βγάζει αξιόπιστα jazz bass, γι' αυτό ρωτάω God needs a bass player in Heaven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 αν με το "διπλους μαγνητες" εννοεις 2 μαγνητες και οχι humbuckers κανεις δεν εχασε αγοραζοντας το original http://www.dv247.com/invt/41161/ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση