Enema Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρα παιδες Χριστουγεννα, και θελω δωρακι απο τον αγιο-Βασιλη. Αλλα επειδη αμα του γραψω γραμμα, θα εχω καταληξη τυπου 'ενα ελαφακι για τον Νικολακη', πηρα την πρωτοβουλια να αγορασω μονος μου. Οπως λεει και στον τιτλο, ψαχνω για καμπινα 1*12, η για να ειμαι ακριβης κατεληξα στην http://www.tube-town.net/ttstore/product_info.php/info/p3083_TTC-1-12--REX-Pro.html . Μου αρεσει καταρχας που ειναι πιο μεγαλη απο τις υπολοιπες 1χ12, που εχω την επιλογη για τολεξ κτλ, που ειναι φλεξ-μπακ οποτε αμα θελω την κλεινω. Παιζω σε χαμηλες εντασης στο δωματιο μου, και θελω να την αγορασω γιατι το 10αρι κομπο, μου φαινεται λιγο 'ψοφιο' γι'αυτα που παιζω (ροκ, λιγο μπλουζ, και μεταλ - οχι τιποτα extreme, black, δνξερωκαιγωτι, μετρια πραγματα). Αντιθετα μου αρεσει παρα πολυ στα καθαρα. Ειναι semi open back αν εχει καποιον ρολο. Ο σκοπος μου ειναι να αγορασω για αρχη το κουτι, και μετα με βοηθατε να επιλεξω και ηχειο, δεν βιαζομαι. Τωρα, που θελω την βοηθεια σας... 1. Εβγαλα σημερα μια προπληρωμενη καρτα απο την Eurobank. Μπορω να αγορασω με αυτην απο το εν λογω site? 2. Ειναι αξιοπιστο το site? Εχει αγορασει κανεις απο εκει? 3. Μηπως τα 40 ευρω μεταφορικα ειναι πολλα? 4. Εχει να προτεινει καποιος καμια εναλλακτικη? Μου αρεσει πολυ η καμπινα και δυσκολα αλλαζω γνωμη, αλλα αμα εχει κανεις να προτεινει κατι.... Ειχα διαβασει καλα λογια (αλλα λιγα δυστηχως) για την αντιστοιχη 2χ12. 5. Η γνωμη σας για την καμπινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 και μετα με βοηθατε να επιλεξω και ηχειο ΜΕΓΑΦΩΝΟ θες να πεις,ΗΧΕΙΟ ειναι η ιδια η καμπινα. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Η καμπίνα της Tube Town είναι από τις καλύτερες "custom" επιλογές, σε όρους κόστους/απόδοσης. Όχι, 40 ευρώ μεταφορικά δεν είναι πολλά, δεν είναι ο Τόμαν που στέλνει χιλιάδες αποστολές καθημερινά και έχει ειδικές συμφωνίες με τα DHL. Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο και γνωστό από χρόνια. Ναι, έχουμε αγοράσει. ;) ΔΕΝ πρόκειται να είναι "ήσυχη" για χρήση στο σπίτι, ανάλογα και με το μεγάφωνο βέβαια. Λάβε το υπόψιν σου αυτό. Για εναλλακτικές, αν δεν θέλεις custom, υπάρχουν πολλές ειδικά σε μεταχειρισμένα. Και δύο παρατηρήσεις: 1) Μετά την παραγγελία, πρέπει να περιμένεις αρκετά (πάνω από μήνα συνήθως) για την παράδοση. Εκτός αν πάρεις κάποια ήδη έτοιμη από τις προσφορές που βγάζουν. 2) Σε συμφέρει να εκμεταλευτείς τις κατά καιρούς προσφορές τους και να πάρεις με έκπτωση και το μεγάφωνο απ'αυτούς στην ίδια παραγγελία. edit: Νο 3) Θα έλεγα να την πάρεις με flex back, μιας και το επιπλέον κόστος είναι μικρό σχετικά και θα έχεις επιπλέον επιλογές για πειραματισμούς στο μέλλον. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 ΜΕΓΑΦΩΝΟ θες να πεις,ΗΧΕΙΟ ειναι η ιδια η καμπινα. ;) Sorry, και να σκεφτεις οτι ειχα στο μυαλο μου να μην το πω λαθος, καθως το εχω δει πολλες φορες εδω μεσα ;D Η καμπίνα της Tube Town είναι από τις καλύτερες "custom" επιλογές, σε όρους κόστους/απόδοσης. Όχι, 40 ευρώ μεταφορικά δεν είναι πολλά, δεν είναι ο Τόμαν που στέλνει χιλιάδες αποστολές καθημερινά και έχει ειδικές συμφωνίες με τα DHL. Το μαγαζί είναι πολύ αξιόπιστο και γνωστό από χρόνια. Ναι, έχουμε αγοράσει. ;) ΔΕΝ πρόκειται να είναι "ήσυχη" για χρήση στο σπίτι, ανάλογα και με το μεγάφωνο βέβαια. Λάβε το υπόψιν σου αυτό. Για εναλλακτικές, αν δεν θέλεις custom, υπάρχουν πολλές ειδικά σε μεταχειρισμένα. Και δύο παρατηρήσεις: 1) Μετά την παραγγελία, πρέπει να περιμένεις αρκετά (πάνω από μήνα συνήθως) για την παράδοση. Εκτός αν πάρεις κάποια ήδη έτοιμη από τις προσφορές που βγάζουν. 2) Σε συμφέρει να εκμεταλευτείς τις κατά καιρούς προσφορές τους και να πάρεις με έκπτωση και το μεγάφωνο απ'αυτούς στην ίδια παραγγελία. edit: Νο 3) Θα έλεγα να την πάρεις με flex back, μιας και το επιπλέον κόστος είναι μικρό σχετικά και θα έχεις επιπλέον επιλογές για πειραματισμούς στο μέλλον. Ωραια, αυτο με την αναμονη δεν το ηξερα ;) Προσφορες καθε ποτε βγαζουν? Παιζει να βαλουν καμια εκπτωση για την αλλαγη του χρονου? Η καμπινα ειναι η flex back που θα παρω (pro). Τι εννοεις οτι δεν ειναι ησυχη για χρηση στο σπιτι? Οποτε να προχωρησω? (με τις ευλογιες του φορουμ? :P ;D) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια, αυτο με την αναμονη δεν το ηξερα ;) Προσφορες καθε ποτε βγαζουν? Παιζει να βαλουν καμια εκπτωση για την αλλαγη του χρονου? Η καμπινα ειναι η flex back που θα παρω (pro). Τι εννοεις οτι δεν ειναι ησυχη για χρηση στο σπιτι? Οποτε να προχωρησω? (με τις ευλογιες του φορουμ? :P ;D) Προσφορές εννοώ αυτές: http://www.tube-town.net/ttstore/index.php/cat/c231_TTC-Privat-Stock.html Δηλαδή έτοιμες καμπίνες με μεγάφωνα, σε λίγο χαμηλότερες τιμές από το συνδιασμό που θα αγόραζες. Ανάλογα με το μεγάφωνο που θα βάλεις, η καμπίνα θα είναι αρκετά δυνατή σε ένταση. Μην σε ξεγελάει το ότι θα έχει "ένα μόνο" μεγάφωνο. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greg+9 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Μιας και έχω και εγω αγοράσει πρόσφατα μια 2Χ12 από εκεί μπορώ να σου πω ότι δεν περίμενα τόσο καίρο (γύρω στις 15 μερούλες). Η ποιότητα κατασκευής είναι άψογη και με τα χαρακτηριστικά που γουστάρεις tolex, binding κ.τ.λ. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν πάταγε "καλά" κάτω όπου το έλυσα βάζοντας λίγο χοντρό χαρτί ανάμεσα στο rubber foot που υπήρχε το κενό και την καμπίνα. Ύπόθετω θα την πάρεις με μεγάφωνο γιατί όντως κάνουν πολύ καλές τιμές αν τα πάρεις με την καμπίνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Λετε να την παρω loaded με μεγαφωνο? Σκεφτομουν να παρω αργοτερα καποιο (τα λεφτα τα εχω παντως). Δεν ξερω τι ηχειο χρειαζομαι ομως. Σκεφτομουν την κλασσικη λυση v30. Απο την αλλη μερια βλεπω και εσας να μιλατε για τα eminence, οποτε σκεφτομαι αμα καποιο απο αυτα με καλυπτει (ειναι και πιο φτηνα). Το τι παιζω το γραφω πιο πανω (παλιο χεβιμεταλ κυριως, λιγο μπλουζ, αρκετα καθαρα-τα μισα που παιζω ειναι καθαρα). Θα ηθελα να πλησιασω και το new heavy metal ηχοχρωμα, δηλαδη αρκετο bottom end, ενω θα ηθελα και πριμα που να μην 'ξυριζουν'. Αυτα ομως εξαρτωνται και απο την κιθαρα υποθετω. Βλεπω οτι εχουν και επιλογη για diffusor. Τι λετε να βαλω? Θα μπορεσω μετα να το αφαιρεσω μονος μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Το Vintage 30 είναι πασπαρτού βέβαια, αλλά αν πρόκειται εν καιρώ να παντρευτεί με κεφαλή-χτήνος μπορεί κάλλιστα να σου προκύψει...πένθος. :( Η επιλογή θα πρέπει λογικά να εξαρτηθεί από τα specs του υπάρχοντος ενισχυτή*, και δε θά'ταν άσχημα να πάρεις ένα μεγάφωνο με...προοπτική για το μέλλον. Επί χάρτου μιλώντας, το Manowar της Eminence μοιάζει ταμάμ για την περίπτωση σου. Γενικότερα πάντως πιστεύω πως ό,ποιο μεγάφωνο κι αν επιλέξεις θα δώσει το 101% μέσα από αυτή την καμπίνα. * Πες μας και ποιόν ενισχυτή έχεις ντε... ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Τετοια να ακουω ;D Ο ενισχυτης ειναι ο laney lc15, το προηγουμενο μοντελο, λαμπιτσα 15βατ, οποτε πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα το ηχειο. Δεν σκοπευω να τον αλλαξω, καθως, πιστευω, οτι με 2 πεταλακια θα ειναι τζι-τζι γι'αυτα που θελω. Αμα παρω την καμπινα με ηχειο γλυτωνω μεταφορικα, οποτε, ας συζητησουμε λιγο αυτο το θεμα. Τονκερ ακουω συχνα, μαλλον ομως δεν μου κανει ε? Το manowar, δεν το βλεπω σε καμια καμπινα σε σχεση με το σελεστιον ομως. Μηπως λεει κατι αυτο? (τωρα μιλαει ο ψυχολογικος παραγοντας) To celestion εχει ιδια τιμη με τον θωμα... οποτε γλυτωνω τουλαχιστον τα μεταφορικα, δεν εχω να κερδισω κατι. To manowar δεν βλεπω να το εχει... Θα κερδιζα τιποτα αμα επερνα μετα μεταχειρο ηχειο απο μεταχειρισμενα ή ebay? Οπως ειπα δεν βιαζομαι, οποτε δεν με πολυνοιαζει η καθυστερηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ πάλι δε βλέπω συχνά στα μεταχειρισμένα να πωλούνται μεγάφωνα πέρα από Vintage 30 ή κανένα Tonker.(<- απλά απαντώ με μια αντίστοιχη "σοφιστεία" :P :D) Τέλοσπάντων, η πικρή αλήθεια είναι ότι τα μεγάφωνα είναι κρίσιμο κομμάτι της αλυσίδας μας και βέβαια είναι πολύ δύσκολο να τα συγκρίνεις σε ιδανικές συνθήκες. Μια κάποια λύση θα ήταν, σε πρώτη φάση, μια μεγάλη βόλτα στα μαγαζιά. Θα μπορέσεις να ακούσεις κάποια φαβορί έτσι. Εννοείται ότι το Vintage 30 που ανέφερες κι εσύ είναι all time classic. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση