DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 ...αλλά please ας εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει "true bypass" ??? ??? ??? Οτι οταν το εφε ειναι απενεργοποιημενο, παρακαμπτεται ολοκληρο το κυκλωμα του εφε, σα να υπηρχε ενα απλο καλωδιο στη θεση του. Ουσιαστικα το πλεονεκτημα ειναι οτι δεν επηρεαζεται το σημα σου. What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 thank you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Το ότι το ValveTone ΔΕΝ ειναι true bypass, πρώτη φορά το ακούω. Είχα την εντύπωση ότι έτσι έλεγε η Vox στη διαφήμιση, καθόλου απίθανο βέβαια να πουλούσε και φούμαρα. Κι όμως... Το V810 (αυτό έχω εγώ τουλάχιστον...) έχει διακόπτη με 6 επαφές, οπότε με το led το true bypass πάει περίπατο. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό... Το πετάλι πάντως γενικά σπέρνει! One spot θα βρεις παντού , παίρνεις και το ανταπτοράκι με τις πολλές εξόδους και είσαι άρχοντας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Το δικό μου V-810 έχει 9 επαφές. Το είχα πάρει καινούριο. Πιθανόν η VOX να έβαλε αργότερα true bypass σ' αυτά τα μοντέλα κι εσύ να έχεις ένα απ' τα πρώτα... Πάντως όντως το πετάλι συμφωνώ, είναι θαυμάσιο! :D ...Α, και μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα οτι το "one spot" είναι ΜΟΝΤΕΛΟ κι όχι ΤΥΠΟΣ τροφοδοτικού! Είμαι πολύ γάτος, τα πιάνω με τη μία... 8) Πάντως, μεγάλο πράμα να έχεις κάπου να στραφείς για τέτοιου είδους απορίες και συμβουλές. Γουστάρω ΝΟΙΖ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση