kapsenstein Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 εγώ σ'ευχαριστώ ;) ρε συ για βάλε αν μπορέσεις το φουλ στίχο. έχεις ανεβάσει αλλού άλλα κομμάτια από το family αναρχοgroup? υγ μα να μη της αρέσει της αδερφής :o χαχαχα βρε τίμησε το σπίτι σου! ;D "ΝΑΙ, τα παιδιά είναι στους δρόμους ξανά!" μεθ.ξωτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 ρε συ για βάλε αν μπορέσεις το φουλ στίχο. έχεις ανεβάσει αλλού άλλα κομμάτια από το family αναρχοgroup? www.myspace.com/ultraviolentmusicuvm εδώ είναι και άλλα κομμάτια και οι αγγλικοί στίχοι (εκτός από ένα που είναι στα ελληνικά, ένα μοιρολόι από τον τόπο της μητέρας μου, και το κομμάτι λέγεται mama rock ;D) υγ μα να μη της αρέσει της αδερφής :o χαχαχα βρε τίμησε το σπίτι σου! ;D ;D ;D ;D https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike Tsilis Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα , είχα χάσει τους κωδικούς απο το συγκεκριμένο φόρουμ και σήμερα ξανα γράφτηκα μόνο και μόνο για να μπω και να σου πω ένα μεγάλο μπράβο.Τα κομμάτια σου μου αρέσουν πάρα πολύ.. Εχτές το βράδυ σέρφαρα και άκουγα μόνο τα τραγούδια σου απο το myspace.. Όσο για κάποιους που γράφουνε οτι σε κάποια σημεία θα το ήθελαν κάπως αλλιώς , μην ακούς κανέναν , το "έχεις" και τα κομμάτια είναι αυτά, δεν νομίζω να έστειλε κανένας ποτέ μύνημα σε γνωστό συνθέτη η μπάντα και να του είπε οτι θα το ήθελε κάπως αλλιώς !! Δικά σου είναι , και έτσι σου βγήκαν.. Η αδερφή σου έχει φανταστική φωνή , ελπίζω να της μεταφέρεις όλα αυτα τα καλά λόγια που λέμε όλοι εδω μέσα και για αυτήν.. Να είστε καλά και οι δυο και να το κυνηγήσετε , είσαστε φοβερό δίδυμο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 πολυ καλή φαση οντως.Δεν το ειχα δει κ οντως αξίζει.Θυμήθηκα με τη φωνη στο πρωτο πολλά απο 90's και μουσικη κατι λιγα απο τα συγχρονα.Πολυ καλή φαση μιξης στοιχείων απο μουσικές και με τις σωστες δόσεις,θέσεις,ήχους,μίξεις,παραγωγές, φωνες.Πολυ ομορφα και θα λεγα οτι αν δεν κανετε τπτ εδω στο αχουρι μας να το δείτε κ αλλου. Πολυ ατμοσφαιρα κ χασιμο ταξιδιαρικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 13 Ιανουαρίου 2009 Μπράβο! Πολύ ωραίο τραγούδι! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giorgos608 Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2009 μπραβο και στους δυό σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 Τεραστιο! το χαρηκα ;) Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιανουαρίου 2009 thanks guys! :) :) https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rory_Gallagher Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Φιλε εχει κανα μηνα που κατεβασα το κομματι και τα ειπαμε,το θεμα ειναι οτι ακομα το ακουω και μ'αρεσει ακομα περισσοτερο,ειναι πολυ πολυ γαματο,σαν ατμοσφαιρα,αισθηση,παραγωγη ολα. Το κομματι παιζει να εχει την πιο απο τις πιο γαματες φωνες που εχω ακουσει (και η χροια της κοπελας αλλα και η ηχογραφηση γενικα) Cheers! ;D Gibson Explorer.Telos www.myspace.com/nervisequin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
munchkin Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2009 δεν ξερω τι λετε εσεις οι "μουσικαραδες " αλλα εγω ανετα θα τον αγοραζα τον δισκο /..... τα τραγουδια μου αρεσουν πολυ αν και λιγοτερο αυτο που τραγουδαει η μητερα σου ... (στο αυτι μου ετσι .... προσωπικη αποψη) το 1ο και 2ο τραγουδι ειναι εξαιρετικο @@ music is the answer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση