kwstas79 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Με τι μπορεί να αντικατασταθεί το ψωμί στην καθημερινή δια(σ)τροφή; Πάντως το κανονικό μαύρο ψωμί, με τα πίτουρα μέσα κλπ είναι απίστευτο έδεσμα από μόνο του. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλά εσυ σε μουσικό φόρουμ είμαστε ή σε πρωινάδικο στο MEGA.. ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλά εσυ σε μουσικό φόρουμ είμαστε ή σε πρωινάδικο στο MEGA.. Τότε θα λεγόταν "περί διαστροφής". :) Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MuddyPete Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 8) http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Πάντως το κανονικό μαύρο ψωμί, με τα πίτουρα μέσα κλπ είναι απίστευτο έδεσμα από μόνο του. Eτσι. Βασικα οταν ειναι να διαλεξεις ψωμι απο το Σ.Μαρκετ σε συσκευασια κτλ,το γερμανικο ψωμι(που αναφερεις) πρεπει να ειναι στις πρωτες επιλογες σου. Γενικοτερα να κοιτας να αγοραζεις εκεινο το ψωμι που περιεχει τα περισσοτερα γραμμαρια ενδοδιμων Ινων Ειναι απιστευτα χρησιμες για τον οργανισμο. 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Μπα, συνήθως αγγαρεύω την μάνα μου να ζυμώνει τέτοιου είδους λιχουδιές, όπως και καλαμποκόψωμο, μια όχι και τόσο χρήσιμη τροφή, αλλά είναι και γαμώ σαν γεύση. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2009 Φίλος καλός έλεγε πάντα: Τα γαλακτοκομικά είναι η κατάρα του Θεού να γίνει θνητός ο άνθρωπος. Επίσης ο θρύλος λέει, πως ο Μαθουσάλας εκτός από το μητρικό δεν ξαναήπιε γάλα και δεν ακούμπησε ποτέ γαλακτοκομικά. Σοβαρά τώρα, μετά από ένα καλό live που έχεις ιδρώσει και καταναλώσει ενέργεια αλλά η ώρα είναι πλεον περασμένη ακολουθείς πρόγραμμα ως μετά από άσκηση ; Και αν είμαι φύτουλας και δε πίνω δε καπνίζω δε βλεφαριάζω ( εντάξει το'σκισα ) και ξυπνήσω νωρίς το απόγευμα την άλλη μέρα που έχω πάλι ζωντανή εμφάνιση σε ξενυχτάδικο. Τι διατροφή ακολουθώ ; Σοβαρά απαντώντας στον εαυτόν μου. Τέκνον μου ακολουθείς κανόνας διατροφής γνωστούς ως Rolling Stones Rules. Δε μπορεί οι παππούδες κάτι θα ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2009 Φίλος καλός έλεγε πάντα: Τα γαλακτοκομικά είναι η κατάρα του Θεού να γίνει θνητός ο άνθρωπος. Επίσης ο θρύλος λέει, πως ο Μαθουσάλας εκτός από το μητρικό δεν ξαναήπιε γάλα και δεν ακούμπησε ποτέ γαλακτοκομικά. Σοβαρά τώρα, μετά από ένα καλό live που έχεις ιδρώσει και καταναλώσει ενέργεια αλλά η ώρα είναι πλεον περασμένη ακολουθείς πρόγραμμα ως μετά από άσκηση ; Και αν είμαι φύτουλας και δε πίνω δε καπνίζω δε βλεφαριάζω ( εντάξει το'σκισα ) και ξυπνήσω νωρίς το απόγευμα την άλλη μέρα που έχω πάλι ζωντανή εμφάνιση σε ξενυχτάδικο. Τι διατροφή ακολουθώ ; Σοβαρά απαντώντας στον εαυτόν μου. Τέκνον μου ακολουθείς κανόνας διατροφής γνωστούς ως Rolling Stones Rules. Δε μπορεί οι παππούδες κάτι θα ξέρουν. Aγορι μου εσυ το'χεις στο DNA σου,δεν εχεις αναγκη τιποτις :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση