marilazi Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 jam video-with my tele.ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΖ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΕΝΤΖΟΗ. :) http://www.youtube.com/watch?v=t1u5LdZ3S8s www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιος ο Μαριος. Μ αρεσει πολυ εκει που παιζεις πολυ στο 2 (2:00-2:15) δηλαδη καταληγεις σε λα οντας παιζοντας σε σολ, ελπιζω να καταλαβαινεις. Καλες γιορτες Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 γεια σου τακη! !ναι καταλαβα, σ αευχαριστω@! νταξει σ αυτο το βιντεο ,ν σου πω την αληθεια δεν μου πολυαρεσει το αποτελεσμα..αλλα δε βαριεσαι το ανεβασα.!καλεΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΡΟΔΙΤΗ ! www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιος ο Μαριος. .... Ποιός Μάριος? Μήπως εννοείς ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΖ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ? (Ναι, ωραίο είναι αυτό το σημείο. :) ) Από την άλλη... έχω ακούσει αυτό το backing track τόσες φορές εδώ στο noiz, που απορώ πως δεν το έχουμε κάνει noizjam ;D Όπως λέμε και στην Κρήτη, εγώ "του 'παιζα δυο." ;D (αν είναι για καλό σκοπό :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρα σε βρισκω. Μπηκες με ωραιες φρασεις κ συναισθημα.Μου αρεσε. Ισως ομως να το κρατησες λιγο παραπανω απ'οτι επρεπε κ επαιξες αρκετα repetition. Ωραιος ηχος btw. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Even thought i ain't my style, μου αρεσε. Ωραια χορευτικα με το κεφαλι κιολας. :P ΥΓ.: κλεινε το msn, ή εστω τους ηχους του οταν γραφεις :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια χορευτικα με το κεφαλι κιολας. :P ΥΓ.: κλεινε το msn, ή εστω τους ηχους του οταν γραφεις :P xaaXA!!!καρφι στον ενισχυτη ...πολυ χαμηλη ενταση..!! ειναι βαρετο κατα τη γνωμη μου!@#!μονο για βραδινες ωρες !!!ευχαριστω παιδια www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
garrett Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 λοοοοολ στο 1:23 βαραει το msn καποιος μπηκε λεμεεεεεεεεεεεεεε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marilazi Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 χαιρομαι που προσεξες το βιντεακι!!! ¨) καλη χρονια σε ολους!!!!υγεια και εμπνευση!:: www.mariolaz.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2009 High level. :-* Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση