kotsos_007 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Χρόνια πολλά απο εμένα... Σας εύχομαι καλά χριστούγεννα... Όσοι γιορτάζετε να χαίρεστε το όνομα σας... Να χαίρεστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να έχετε ότι ποθείτε... Την πρωτοχρονιά που θα την γιορτάσετε??? Και την ημέρα αλλα και το ρεβεγιόν... http://www.enzwh.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2008 με καλή παρέα ό,τι κάτσει.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Το ίδιο με τον αποπάνω, το σίγουρο είναι όχι σε μπουζούκια ;D ;D Με τους γονείς και όλο το σόι (γονείς, αδέρφια, ξαδέρφια, θείες, θείοι κλπ) για την αλλαγή του χρόνου και μετά με την παρέα σε κανένα rock bar ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Στη δουλειά ως συνήθως τα τελευταία 12 χρόνια >:( (άτιμο μεροκάματο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Στη δουλειά ως συνήθως τα τελευταία 12 χρόνια >:( (άτιμο μεροκάματο) Κι εγώ μια απ' τα ίδια.......... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hil Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδιά, κατά βάθος όλα μια ιδέα είναι.... ;) κοιτάξτε να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Οικογενειακά,φαγητό,φίλοι και μετα έξω γιοα ποτό ή κανά χαρτί.Κλασσικά πράματα Ευχές για υγεία και αγάπη σε όλα τα μέλη και τις οικογενειές τους. :-* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsos_007 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2008 Να κανονίσουμε έτσι κανα μεγάλο event να το περάσουμε όλοι μαζί... (ή όσοι μπορούν και θέλουν...) http://www.enzwh.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ μια απ' τα ίδια.......... :-X Και εγώ μέσα... Θα στάζει ο ιδρώτας πάνω στα πλήχτρα.... ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ninja Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ μέσα... Θα στάζει ο ιδρώτας πάνω στα πλήχτρα.... ;D Έτσι έτσι και ποιος ξέρει μέχρι τι ώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση