DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Χωρις παρεξηγηση... Λεμε οτι τα greeklish ειναι δυσαναγνωστα κλπ. Εγω προσωπικα ωρες ωρες με αυτα Μπακ του δε ριαλ θινγκ ναούμ.Ιενα εινι του χρώμα κι μια ινι ι μαρκα. Δυσκολευομαι περισσοτερο :P Σορρυ και για το off topic... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Με το 7.25 να διαφωνησω λιγο,αφου στα ψηλα η χορδη "βρισκει" στο επομενο ταστο και σβηνει! Επιλογη μου το μεταβλητο,και απο 10 καλα ειναι,εως 16 στο 22ο! -Τα xtra high jumbo "πριμαρουν" υπερβολικα,και συχνα "τριζουν" πιο ακουστα λογω μαζας. Ειναι ομως μεγαλη βοηθεια στους μη εμπειρους,και στους σχετικα "ατσαλους" παικτες, που αν παιξουν με medιum η ακομη και standard jumbo, την πληρωνει η ταστιερα.... :'( Περι 7.25/Πανω απο 1 step bend δεν κανω ποτε. Οποτε 4my money ειναι μιααα χαρα,ξεκουραστο,ανετο.Νιωθω σαν στο σπιτι μου. Συμφωνω περι Elephant Jumbo ταστα κ απειρους χρηστες. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Όταν ήμουν μικρούλης πίστευα πως οι low output pickups είναι για τις λούγκρες, τώρα πλέον δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Επίσης νόμιζα πως τα φρούτα είναι γτπ, τώρα άλλαξα γνώμη. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Χωρις παρεξηγηση... Λεμε οτι τα greeklish ειναι δυσαναγνωστα κλπ. Εγω προσωπικα ωρες ωρες με αυτα Δυσκολευομαι περισσοτερο :P Σορρυ και για το off topic... ιδιαιτερο κ σε 2 ωριτσες εισαι μανάρι αχνιστό απ την ξυλοσομπα για κατευθειαν ενυδρείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Ι) Πίστευα ότι το "πρόβλημα" θα λυνόταν αυξάνοντας gain. Λάθος χοντρούλη! ΙΙ) Κόντευα να πειστώ πως με την Epiphone μου προκοπή δε βλέπω. Έφαγε ένα σκασμό λεφτά βέβαια, αλλά κι εδώ αναθεωρήσαμε πανηγυρικότατα. ΙΙΙ) Έβλεπα τη Petrucci MusicMan και κοβόμουνα. Τώρα απλά διερωτώμαι για τους δύσβατους δρόμους που πρέπει να διαβεί το γούστο του ανθρώπου μέχρι να στρώσει. ::) (δεν έχω παίξει με κάποια) 8) ΙV) Πίστευα ότι ένας ενισχυτής αρκεί. (Ελάτε, κι εσείς τό'χετε σκεφτεί). Αμ δε. (Τα πιό χοντρά δεν τα λέω). ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chembeast Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Just follow your heart! :D :D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Τα πιό χοντρά δεν τα λέω Αν δε τα πεις, θα τα πω εγώ...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 1. Παλιά, πίστευα πως ο Hammett είναι καλός κιθαρίστας. Τώρα, απ 'την ανάποδη. 2. Παλιά, έλεγα "θα πάρω ένα φέντερ μπασάκι και θα βρω την υγειά μου". Τώρα, λέω "δε θα πάρω φέντερ μπάσο και θα βρω την υγειά μου". 3. Παλιά, έλεγα (με την τεράστια εμπειρία μου) πως με λεπτό μπράτσο κάνεις δουλειά. Μέχρι που έπαιξα με μπράτσο της προκοπής και είδα το φως. 4. Παλιά, πίστευα πως είμαι ο καλύτερος μπασίστας στον πλανήτη. Τώρα, μου το λένε και άλλοι. Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 -Nομιζα οτι καθε κιθαριστας που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει μια κιθαρα χρωματος sunburst. Πλεον πιστευω οτι καθε κιθαριστας που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να βρισκεται σε αποσταση μεγαλυτερη των 300μ απο καθε τι χρωματος sunburst -Noμιζα οταν ξεκιναγα την ενασχοληση μου με τη μουσικη οτι η μουσικη μου εξελιξη θα ηταν ραγδαια. Τελικα ειναι πολυ πιο αργη διαδικασια ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D -Νομιζα οτι η κλασσικη μουσικη ειναι η "σοβαρη" μουσικη. Τωρα λεω οτι ειναι η μουσικη που διδασκει καθε μη σοβαρος ανθρωπος στην Ελλαδα :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X -Παλια φτηνη κιθαρα σημαινε κακη κιθαρα. Σημερα εχω πολλες φτηνες κιθαρες ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Παλια παιζανε στα 100 bpm τώρα πρεπει να εχουμε 666 για να ειμαστε σε θεση να regardάρουμε. Λάκης νομιζα οτι ηταν ο θειος μου, τωρα βλέπω μπροστά μου πολλούς λάκηδες. Πριν επαιζες με μια απλή πένα, πλέον πρέπει να ειναι handmade και να φωσφορίζει. Το ωδειο παλιά ήταν καινούριο, τώρα πάλιωσε. Οι χορδές οταν ειναι στο σακουλάκι ειναι καινούριες, τώρα πια εχουν παλιώσει. Καφες χωρις ζάχαρη δεν ήταν καφές, τώρα κάνει κ το μέλι την ιδια δουλειά. Παλια τα vst καναν δουλειά, τώρα θελει ενισχυτή. Παλια την εβρισκα μονος μου με τα μπαντ ιν ε μποξ, τώρα θελω παρεα. Μια κάμερα φτηνή, είναι μια φτηνή κάμερα. Η γαλοπούλα πιστευα οτι ειναι δώρο του θεου, πλέον καταλαβα οτι μπορει να κρύβεται ο αγιοβαζίλζ απο πισω. Παλια ο πελαργός εφερνε τα μωρά, τώρα τα φέρνει η διακοπή ρεύματος βραδυνές ώρες. Παλια με 5 χιλιάδες έβγαινες, τώρα απλά αερίζεσαι στο μπαλκόνι. Και αλλα πολλά αλλα πιο παλια ήταν λιγότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση