Kostas-5150 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον,ολοι εχουμε τα χουγια μας,ξερουμε καποια πραγματα γυρω απο τα μουσικα οργανα,τον ηχο κτλ,τα πιστευουμε κ τα υπερασπιζομαστε υπερ του δεοντος,τις περισσοτερες φορες τουλαχιστον. Βεβαια κατα την διαρκεια των χρονων αναθεωρουμε πολλες αποψεις μας οχι ομως γιατι μεγαλωνουμε κ βλεπουμε τα πραγματα με αλλο ματι,αυτο αφορα κυριως θεωρητικα θεματα,αλλα κυριως γιατι ειμασταν τοσο ξεροκεφαλοι που δεν μπαιναμε καν στην διαδικασια να δουμε,δοκιμασουμε καποιες ιδεες κ προτασεις αλλων,απλα τους ακουγαμε,διαβαζαμε κ στο τελος λεγαμε -σεβαστη η γνωμη σου αλλα.. Καιρος λοιπον να γραψουμε τι πιστευω κ αποψεις εχουμε αναθεωρησει γυρω απο θεματα που αφορουν την ηλεκτρικη κιθαρα κ οχι μονο φυσικα κ τον ηχο. Ξεκιναω - #1ον - 7.25 radius ταστιερα Παντα την θεωρουσα "καταραμενη""ξου απο'δω" κ μακρια απο'μενα.Βεβαια,σαν παιδι των late eighties οι μουσικες μου καταβολες κτλ δεν με αφηναν να κοιταξω παρακατω απο μια 12αρα ταστιερα.Στα περιοδικα που διαβαζα μεσα 90,με τι επαιζαν οι "δικοι"μου,παντα εβλεπα 12",14",16" radius κτλ. Λοιπον αναθεωρω αυτη την μαλακ#@$νη αποψη. Σουπερ βολικες οι vintage radius ταστιερες,σουπερ. #2ον - Super Jumbo frets Περιπου για τους ιδιους λογους πιστευα οτι για να κανεις bend ανετα αλλα κ για να εφαρμοσεις ενα αξιοπρεπες μεταλ βιμπρατο χρειαζοσουν 100% γιγανταια ταστα.Ετσι κ επαιζα παντα με σουπερ τζαμπο ταστα Η τωρα τελευταια (ακομα περισσοτερο) με scalloped ταστιερες. Λοιπον Γιγαντιαιο λαθος μου,τεραστιο.Δεν λεω μια χαρα κ τα 6100 κ τα σκαλοπ αλλα τελικα ο ανθρωπος ανακαλυψα οτι μπορω να εκφραστω αν οχι καλυτερα τουλαχιστον ιδια με τα ταπεινα vintage frets κ την ταπεινη 7.25 fretboard.. H σειρα σας. ΥΓ Ελα,για δειξτε ταπεινοτητα Χριστουγεννα ερχονται :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα Gibson ES-335. Τέλος. www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Μεχρι και πριν 5 χρονια πιστευα οτι χρειαζομουν 12αρες,ενα τονο αναλογικα πεταλια και τουλαχιστον 100 βαττ point to point "vintage" ενισχυτη για να βγαλω ηχο.... Τωρα παιζω με μια ψηφιακη πεταλιερα,10αρες & εναν καραμοντερνο ενισχυτη 20 βαττ...(και ακουγομαι 10 φορες καλυτερα...) ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Παραδεχομαι τα ιδια λαθη με τον Superfunk, αν και δεν ειμαι κιθαριστας,ξερω καλα τις τεχνικες,πρεπει να σας καταλαβαινω... ;D Με το 7.25 να διαφωνησω λιγο,αφου στα ψηλα η χορδη "βρισκει" στο επομενο ταστο και σβηνει! Επιλογη μου το μεταβλητο,και απο 10 καλα ειναι,εως 16 στο 22ο! -Τα xtra high jumbo "πριμαρουν" υπερβολικα,και συχνα "τριζουν" πιο ακουστα λογω μαζας. Ειναι ομως μεγαλη βοηθεια στους μη εμπειρους,και στους σχετικα "ατσαλους" παικτες, που αν παιξουν με medιum η ακομη και standard jumbo, την πληρωνει η ταστιερα.... :'( Καλα Χριστουγενα, Μαιρη Χριστμας :-* ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Παλιά νόμιζα ότι έξω είναι καλύτερα. Τώρα νομίζω το ίδιο αλλα είμαι εδώ! :P Τώρα, σοβαρά: Έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα για ανθρώπους, αλλά αυτά δε λέγονται, άρα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Τώρα νομίζω το ίδιο αλλα είμαι εδώ! ειπα και εγω..τα εχασες χριστουγεννιατικα? ::) ;D ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Όλες είμαστε ______ αφού στο ίδιο ______ ζούμε ;D http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Παλαιότερα νόμιζα ότι οι καλύτερες κιθάρες στον κόσμο είναι και οι ακριβότερες. Τώρα κατάλαβα ότι οι καλύτερες είναι αυτές που σε βολεύουν καλύτερα και ακούγονται καλύτερα και ας κάνουν και 10 euro. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
backys Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 >To Wide Fat Neck των PRS ειναι τρομακτικο μονο στο ματι και καραξεκουραστο στο παιξιμο. >Tα vintage ταστα τα λατρευω >Οι επομενες αγορες μου θα ειναι les paul και telecaster :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2008 η μπεριγκερ κιθαρα ειναι γτπ και κακως ασχολούμαι μαζι της παλι.Οι 10ρες roundwound εχουν τα καλά τους στα μπεντια αλλα τζαζ δεν παιζουν, παραμορφώνει απο το πριμο συνεχεια κ κανει τσινγκ. Μπακ του δε ριαλ θινγκ ναούμ.Ιενα εινι του χρώμα κι μια ινι ι μαρκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση