marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Μα καλά τόσο αρρωστάκια είστε όλοι? Τίποτα δεν καταλάβατε? Το παλικάρι (ο shadow) ΕΙΝΑΙ ο τσακιριαν και θέλει να ξεφορτωθεί το σαπάκι!!!!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Exsqueeze me? A backing powder? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Μα καλά τόσο αρρωστάκια είστε όλοι? Τίποτα δεν καταλάβατε? Το παλικάρι (ο shadow) ΕΙΝΑΙ ο τσακιριαν και θέλει να ξεφορτωθεί το σαπάκι!!!!!!!!! Λες να είναι υπερβολικό το σενάριό μου??? (lol) Aλλά δεν βλέπεις τους "άρρωστους" πως τους τρέξανε τα σάλια? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
shadow Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 ναι λοιπον ειμαι ο τσακιριαν!!! (68 χρονων hacker) το ενισχυτακι δεν ειναι καθολου σαπακι,και το δινω μονο 8000ε !τρεξτε ! σοβαρα τωρα θα παω καποια στιγμη και θα δω τι ακριβως ειναι.Θα το αγορασω αμα λεει και θα σας το μεταπουλησω για να βγαλω το μπασο !! (κανενα fender φυσικα 8)) αμα τα καταφερω θα βγαλω φωτο γιατι εγω δεν εχω ιδεα. αλλα αυτο το ξερετε ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2009 Απ' αυτον πηρα και γω τον Ιουνιο την ΕΚΟ την ειχε στην κουτα και στη ζελατινα απο το 1976. βεβαια η καψουρα μου για την κιθαρα δεν μου αφησε περιθωρια για παζαρια , και του χωσα τα 300 που ζητησε. .... παω πρωι πρωι για να δω για τους παλιοφεδερ ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mumra Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 6 Αυγούστου 2015 Αν και καθυστερημένα γράφω ότι πηγα και εγώ σήμερα να δω ενα mqya μπασακι πιο πολύ γιατί και την κόρη μου την λέμε maya. Μου είπε ότι τα έχει στο και το δίνει ακατεβατα 300€. Εγώ δεν το πήρα αλλά νομίζω ότι είναι ψιλοαρκετα. Με το ζόρι 150 θα έδινα. MUMRA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση