ffmakis Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι μου έφερε ο Αγ.Βασίλης, μετά απο αρκετά @#@#@ Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι μου έφερε ο Αγ.Βασίλης, μετά απο αρκετά @#@#@ Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG ;D ;D Πριν μιση ωρα που κοιταξα για το δικο μου δωρο τον ειχαν κρατησει στο τελωνειο τον Αγιο. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Και συ ελαφάκι ζήτησες; :P :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bsiap Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Ενα πουλι με ροδες https://www.facebook.com/pages/gnu/309711957521?ref=%20ts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zestair Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου έφερε ένα αυτοκίνητο, για να κουβαλάω τα πετάλια μου, κ περιμένω από τον Αγ. Θωμά κι ένα jamman looper για γίνω πολλοί.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metallicus Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 ένα juno g μαζί με tascam vl-a5 ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι μου έφερε ο Αγ.Βασίλης, μετά απο αρκετά @#@#@ Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG ;D ;D Μακη μηπως ειναι μαιμου...??? Μα πενταχορδη custom shop...??? :P :P :P ;D ;D ;D Χρονια Πολλα κ καλη Χρονια σε ολους! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Eμ ναι....ρε συ Μακη, κατι λειπει! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι μου έφερε ο Αγ.Βασίλης, μετά απο αρκετά @#@#@ Ειναι λιγο μεταλλαγμένη με EMG ;D ;D Αυτα ειναι σοβαρα οπλα Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Αυτα ειναι σοβαρα οπλα Φονικό όπλο Νο3 ειναι η Gibson που μου έφερε ο Αγιος Βασιλης. Ολόκληρο ταξίδι έκανε να μην σπάσει μια χορδή ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση