ffmakis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Ναι ξέχασα είναι από αυτές που λένε Gibson xa xa xa. Ρε Μάκη δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι για Gibson μόνο πίσω από το 1978 ή Vos πρόσφατες..... Δημήτρη δεν μας τα λες καλα. Το σωστό ειναι, οι Signatuture- Customshop -Vos δεν εχω δοκιμάσει αλλα μια που το λένε αρκετοί φιλοι καλες θα ειναι. Να βαλουμε και τις 61 Reissue. Χαρίλαε το WD-40 με Votka το πίνω, σκέτο ειναι αηδία ;D Σε παραδέχομαι εισαι πολύ παρατηρητικός ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Πολύ μάτι ρε, μπράβο.... Μάκη στριγκλίζει η CS??? τι τάση ρίχνεις στους μαγνήτες και τι μαγνήτες φοράει??? (Αν δεν ξέρεις 100% πές μου τι χρώμα είναι η σφραγίδα EMG). Μεγειές και καλόπαικτη να είναι. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ Πολύ Δημήτρη Το χρώμα ειναι μεταλλικό Ασημί. Θα τους βγάλω,εχω και τους δικους της,χανει ολη την ομορφια της η Gibson. Μάλλον θα βαλω τους αγαπημένους μου wcr goodwood με χρυσό καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 EMG 85 can be recognized by a humbucker form-factor and golden embossed EMG. EMG 60 & 81 can be recognized by a humbucker form-factor and silver embossed EMG. ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Σε μερικές ημέρες θα έχω ένα σετάκι vintage Rockfield αν έχεις όρεξη για δοκιμές στους στέλνω.... Πάντως θέλεις και ποτενσιόμετρα (τα emg είναι 25ΚΩ) ;) http://www.rockfieldpickups.com/swv.html# Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Εγω γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειναι 1MΩ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 The controls included with EMG Systems are 25K Ohm, Audio Taper. This value of control is required for the system to work correctly. We recommend you make a simple diagram of your current wiring scheme and follow it when rewiring with the EMG 25K Controls. ;) ;) ;) ;) ;) ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση