playloud Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγω εχω την ιδια (αλλα του 1978) σε marlboro red και με emg 85. Καραμπινα σου λεω Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλή χρονιά σε όλους........ Πρώτο ποστ του 2009 !!!!! Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2008 Φονικό όπλο Νο3 ειναι η Gibson που μου έφερε ο Αγιος Βασιλης. Ολόκληρο ταξίδι έκανε να μην σπάσει μια χορδή ??? Ρε Μάκη αυτή είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την Burny μου.... παλιοζηλιάρη, μόνο που στο διακόπτη έχει κρεμ χρώμα. Εμένα μου έφερε μια SG ακόμη..... Τώρα σειρά έχει αυτή....... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑ :D Ασε γιατι με βλεπω να του ξαναστελνω γραμμα του Αγιου με αυτα που βλεπω. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ρε Μάκη αυτή είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με την Burny μου.... παλιοζηλιάρη, μόνο που στο διακόπτη έχει κρεμ χρώμα. βρε αρχηγέ τι σχεση εχει μια Gibson Customshop με την Burny σου ???? Καποιος φιλος την εκανε και μαιμου ;D ;D http://s256.photobucket.com/albums/hh170/ffmakis/?action=view¤t=SL380962.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ναι ξέχασα είναι από αυτές που λένε Gibson xa xa xa. Ρε Μάκη δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι για Gibson μόνο πίσω από το 1978 ή Vos πρόσφατες..... Λοιπόν μιά που είμαστε καλοπροαίρετοι και γουστάρουμε τα πειράγματα αναμεταξύ μας ήρθε όμως η ώρα να κάνουμε το τεστάκι που λέγαμε, ένας έμπιστος κριτής παραλαμβάνει 2 όργανα και τα συγκρίνει παικτικά, εμφανισιακά κλπ και μετά μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα...... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Λογω του οτι πηρα μια Greco 335 του 1974 που παιζει καταπληκτικα, δεν υπαρχει λογος για τεστ,σιγουρα θα παιζει καλα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Λογω του οτι πηρα μια Greco 335 του 1974 που παιζει καταπληκτικα, δεν υπαρχει λογος για τεστ,σιγουρα θα παιζει καλα ;) Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω κι εγώ μια τέτοια???? αλλά μου τις φτάνουν πολύ ψηλά σε τιμή.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 2 Ιανουαρίου 2009 Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω κι εγώ μια τέτοια???? αλλά μου τις φτάνουν πολύ ψηλά σε τιμή.... Και εγω εσκασα 1000 ευρω για να την παρω. Με δοκιμη φυσικα, αλλος την εφερε απο Ιαπωνια. Δεν μπορω να αγορασω κιθαρα στην τυχη, για να γλυτωσω 200 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Επιτέλους !!!! Βρήκα τι πίνει ο Μάκης και κρατιέται σε φόρμα. :D WD-40. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση