MuddyPete Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Φαινεται οτι εισασταν κακα παιδια φετος και δεν πηρατε και κανενα αξιολογο δωρο εδω που τα λεμε. Εγω επειδη ημουνα καλο παιδι ολη τη χρονια (και το τονιζω αυτο) ο κυρ Βασιλης μου εφερε εναν ΚΑΛΟ drummer ! :-))))))))))))))))))))))) Καλο χρονο να 'χετε παιδια μου, Χοχοχοχο! http://www.facebook.com/peteandthesunpage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 προωρα κατεφτασαν ενας tweed pro junior usa μια Warmoth και ενα πεταλι Line6 JM4. ιταλικη κουζινα μονο απο εδω και στο εξης. καλες γιορτες σε ολους. ;) www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 προωρα κατεφτασαν ενας tweed pro junior usa καλες γιορτες σε ολους. ;) Πω,τι μας κανεις πρωι πρωι.. :) Μεγειες 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Μου εφερε special δωρο αξιας 1000+ ευρω. Τελη κυκλοφοριας, ασφαλεια,οδικη βοηθεια - Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 μου ρθε το WALDORF bLOFELD ;D "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου έφερε εισητήρια για τη συναυλία του Jeff Beck στο Λονδίνο (υπάρχει κανένας άλλος άγιος να μου φέρει και τα εισητήρια της Easyjet τώρα?) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Εμενα μου εφερε το Electro Harmonix Bass Big Muff :D και απο αρχες του μηνα περιμενω και τον ενισχυτακο μου Ampeg BA112 combo ;D Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Το τέλος της σύμβασής μου στη δουλειά...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 ελαβντου μας τρέλανες τώρα...δηλαδή ξεκινάς job-hunting ή υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2008 δηλαδή ξεκινάς job-hunting ή υπάρχει περίπτωση να ανανεωθεί; Δε ξέρω αν θα ανανεωθεί γμτ...Είναι πολύ περίεργη περίοδος τώρα... Πάντως από 01/01 είμαι επίσημα άνεργος. Anyway, ας επιστρέψουμε στο εορταστικό mood ;) Sorry που το χάλασα, απλά μου βγήκε λίγο αυθόρμητα...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση