Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Πριν λιγο εμενα μου εφερε μια κουκλιτσα :D G.I Joe ;D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ρε μπαρμπα, parkinson εχεις? οι 2 απο τις 3 φωτο ειναι φραπε. :) Για μολογα τωρα τι μερος του λογου ειναι... (Α, ο αη βασιλης σε μενα δεν θα φερει τιποτα γιατι ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα μου φερε ήδη ένα κεφαλάκι Bogner (XTC) και παίζει να μου φέρει και το Sun Face Fuzz Αυτά και πολλά μου είναι ;D ;D ;D ;D!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Μπραβο και παλι μπραβο που εδωσες τελος στην αυτοκρατορια του sunburst. Πραγματικα πολυ ομορφη ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Oποιος παιρνει CAR, LPB κ.λ.π ειναι φιλος μου ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εγω για τα φετινα Χριστουγεννα κανω αγραναπαυση. Μονο ενα fulltone OCD V2 περιμενω. ::) ::) ::) ::) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 εμενα αυτη.. και αυτο.. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Enema Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Eγω αν ειμαι καλο παιδι, θα μου φερει μια καμπινουλα 1*12 ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ήρθε πρόωρα και μου έφερε μία Line 6 POD X3 live!!! Είμαι υπερευχαριστημένος αν και έχει ακόμα ΠΟΛΥ ψάξιμο!!! ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ήρθε πρόωρα και μου έφερε μία Line 6 POD X3 live!!! Είμαι υπερευχαριστημένος αν και έχει ακόμα ΠΟΛΥ ψάξιμο!!! ;D σε βαλε στο ψαξιμο εσενα ο αι βασιλακης χριστουγεννιατικα ε??αυτα ειναι ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα ήρθε πρόωρα και μου έφερε μία Line 6 POD X3 live!!! Είμαι υπερευχαριστημένος αν και έχει ακόμα ΠΟΛΥ ψάξιμο!!! ;D ΣΜΠΑΡΑΚΟΥΑΚ! ΚΛΑΨ! ΣΟΜΠ! ΛΥΓΜ! Παρήγγειλα και γω ενα αλλά δεν είναι σε στοκ οπότε μάλλον θα μου το φέρει το λαγουδάκι του Πάσχα ;D Μεγειές! Ο Αι-Βασίλης ελπίζω να φέρει σύνεση, χαρά, ευτυχία, περισσότερη μελωδία με ολίγον τι compression και να μου δώσει λιιιιιγο παραπάνω gain :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RogerWaters15 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ και τους δύο!!! :) Έχει πραγματικά απίστευτες δυνατότητες και αν δεν είχα και 12351461346 ασκήσεις να κάνω επανάληψη κλπ τα μάτια μου θα έγραφαν Line 6!!! ;D ..but the sun is eclipsed by the moon... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση