solega Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 αν και εχουμε καιρο να ποσταρουμε σε αυτο το Θεμα ηθελα να σας θυμισω πως Αυριο ειναι the big fucking Day!!!! εγω κατεβαινω απο Θεσσαλονικη.ΕΣΕΙΣ??απο που κατεβαινετε για το live???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Εγώ κατεβαίνω από Μαρούσι, 2 χιλιομετράκια από το ΟΑΚΑ ;D Παιδιά, έχω επιπλέον ενα εισιτήριο των 90 Ευρώ ένεκα φαντάρου, όποιος ενδιαφέρεται πμ. Λυπάμαι, μόνο για AC/DC, δεν έχω για MADONNA :P :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 αν και εχουμε καιρο να ποσταρουμε σε αυτο το Θεμα ηθελα να σας θυμισω πως Αυριο ειναι the big fucking Day!!!! εγω κατεβαινω απο Θεσσαλονικη.ΕΣΕΙΣ??απο που κατεβαινετε για το live???? κ εγω απο σαλονικα! με εκδρομη κατεβαινεις? A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Ναι!!!Με το Stones rock bar.Esy???Δεν ηξερα πως εισαι απο Θεσσαλονικη φιλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Aπό Χαλάνδρι κατευθείαν απο τη δουλειά.... Όπως είπε και ο Jase κάνα 2 χιλιόμετρα απόσταση.... ΥΓ.. Σώπα όπου να΄ναι θα σημάνουν οι καμπάνες... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Ναι!!!Με το Stones rock bar.Esy???Δεν ηξερα πως εισαι απο Θεσσαλονικη φιλε μου με την εκδροη που κανει το ticket house οπου πηραμε τα τικετιρια A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 με την εκδροη που κανει το ticket house οπου πηραμε τα τικετιρια Ωραιος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Έτσι έτσι έφτασε κ η μέρα, κ εγώ λεωφορία κ τρενάκι μέχρι το ΟΑΚΑ! Let there be rock \m/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
paranoid_gr Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Eμεις κατεβαινουμε παρεα απο Βολο!!!! Αντε και αυριο θα γινει πανικος...θα μας ακουν τα "παιδακια" που θα ειναι στην παραλιακη και θα κανουν Clubbing και θα λενε απο που ερχεται αυτο... Στον κοσμο δεν υπαρχουν εξαιρεσεις(LP,strat... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JR Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2009 Εγω ανηφοριζω απο Περιστερι μερια,Αθηνα. Let the hell's bells Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση