Guru Alter Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 εμαθε κανεις ποσο κοσμο περιπου ειχε η συναυλια? YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JCP Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 κοπηκαν συνολο 83000 περισεψαν περιπου 15000 (απουλητα) επομενως περιπου 50000............. J.C.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Μαγκες, it's a Long Way to The Top If You Wanna AC/DC.... Οι υπολοιποι ξυδακι (ΥΓ. Ο ηχος οντως θα μπορουσε να ειναι καλυτερος αλλα αυτα εχουν οι ανοιχτες συναυλιες) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 κοπηκαν συνολο 83000 περισεψαν περιπου 15000 (απουλητα) επομενως περιπου 50000............. Η κάποιο απο τα δύο νούμερα είναι λάθος... ή έχεις καιρό να κάνεις πράξεις... :p Πάντως πραγματικά άξιζε καθε ευρώ το χθεσινό live και σχετικά πίσω που ήμουν, ο ήχος κάθε άλλο παρά κακός ήταν! Τα πάντα άκουγα πεντακάθαρα (όλα τα απίστευτα πράσινα του Angus!!! but... thats the way I wanna RnR!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VAGTANPLAN Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 60.000 ειπαν στις ειδησεις....αλλα απο την αλλη ειδησεις ειναι αυτες οποτε δεδομενη η αμφιβολια... https://www.facebook.com/Sixteen-Strings-1555976331321428/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Και μερικες πληροφοριες για το συστημα του Black Ice Tour εδω http://www.omikroncontrol.gr/Index.asp?C=64&A=414 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JCP Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 εχεις δικαιο δικο μου λαθος ....γυρω στις 70000 ειναι το σωστο.....αντι 7 εναβα 5... τωρα τι να πω... J.C.P. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Και μερικες πληροφοριες για το συστημα του Black Ice Tour εδω http://www.omikroncontrol.gr/Index.asp?C=64&A=414 Εμενα παντως μου εκανε εντυπωση πως ο ΜΟΝΟΣ με ear monitor ηταν ο Brian Johnson. Πως την παλευε o Angus και πηγαινε πανω κατω και δεν τον επιανε η "καθυστερηση". Ο κερατουκλης... Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
z43k0 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2009 Δεν είμαι τρελός fan των AC/DC - αν και έχω ακούσει αρκετά, οφείλω να ομολογήσω ωστόσο ότι ανεξαρτήτως ήχου κτλ οι τύποι είναι πόρωση, όπως πόρωση ήταν και το σκηνικό και οι marshall wall πάνω του. Από πλευράς show νομίζω ότι ήταν ότι καλύτερο έχω δει. Για 45.000 εισιτήρια άκουσα, λίγα για μια τέτοια μπάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2009 όλα τα απίστευτα πράσινα του Angus!!! πρασινα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση