Προς το περιεχόμενο

AC/DC live in ATHENS

vs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 183
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ θα την κάνω την ερώτηση και εσεις προσέχτε τις απαντήσεις.

Υπάρχει κανείς άλλος 40+ που νοιώθει ότι θα είναι καλύτερα να κρατήσει στο μυαλό του την ψευδαίσθηση των ac/dc ηρώων της εφηβείας του από το να δει κάποια γερασμένα παλικάρια σε ένα monitor (δεν αντέχω αρένα πλέον) για συλλεκτικούς λόγους;

Η απλώς είμαι μόνο εγώ ο ρούχλας που ψάχνει δικαιολογίες στον τεμπελομεσοαστισμό του;

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτήν την αντιμετώπιση την είχα ακούσει και όταν είδα τους Sex Pistols/Νew York Dolls/Buzzcocks πέρσι το καλοκαίρι, και τους ACDC το 2001, και τον Νιλ Γιανγκ πάλι πέρσι το καλοκαίρι, και τον Μπομπ Ντύλαν το 2004 κλπ κλπ. Απλά ΔΕΝ ισχύει. Όλοι τους ΕΣΠΕΡΝΑΝ σαν να μην είχε περάσει ούτε ΜΙΑ μέρα από την χρυσή εποχή τους. Οπότε για μένα δεν υφίσταται καν τέτοια περίπτωση.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Ευχαριστώ (ειλικρινά) για το διακριτικό θάψιμο  :-[

Αν και ο Dylan δεν μπορεί να τραγουδήσει πλέον (μικρή η διαφορά  ;D ), ο Young βρήκε τη πηγή (αλλά τα live του δεν είχαν ποτέ μεγάλες απαιτήσεις), και οι AC/DC ήταν το 2001 (πριν 8 χρόνια).

But I guess, loose is more than hesitate  ;D

Αντε, το παλεύω..........

Δεν ήταν θάψιμο αλλά διαφωνία! Ο Ντύλαν ήταν η μόνη ιδιότροπη συναυλία αλλά τα... ρίγη υπήρχαν. Περιμένω πώς και τι Bruce Springsteen να έρθει το καλοκαίρι Ευρώπη, θα περάσει από δω σίγουρα. Δυο φορές έχει έρθει πρόσφατα Αμβέρσα, και τις δυο τον έχασα.

Εν πάσει περιπτώσει, αν μου λέγατε για λείψανα που δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να χωθούν στον κάδο ανακύκλωσης όπως τον... Πάριο και τον Βοσκόπουλο, να πω ναι. Αλλά ACDC; Xεχεχεχεχε...

Υπάρχει κανείς άλλος 40+ που νοιώθει ότι θα είναι καλύτερα να κρατήσει στο μυαλό του την ψευδαίσθηση...

Η απλώς είμαι μόνο εγώ ο ρούχλας που ψάχνει δικαιολογίες στον τεμπελομεσοαστισμό του;

Ανάλογα τον καλιτέχνη. Είδα τον Jeff Beck (το 2004 ήταν 60) και θα πάω να τον ξαναδώ φέτος...δες (στο YouTube χωρίς να σε πάρει μυρωδιά ο Eyeprotocol) το περισυνό live στου Ronnie Scot...και πές μου εσύ, θα πήγαινες?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

• Guru

Aυτήν την αντιμετώπιση την είχα ακούσει και όταν είδα τους Sex Pistols/Νew York Dolls/Buzzcocks πέρσι το καλοκαίρι, και τους ACDC το 2001, και τον Νιλ Γιανγκ πάλι πέρσι το καλοκαίρι, και τον Μπομπ Ντύλαν το 2004 κλπ κλπ. Απλά ΔΕΝ ισχύει. Όλοι τους ΕΣΠΕΡΝΑΝ σαν να μην είχε περάσει ούτε ΜΙΑ μέρα από την χρυσή εποχή τους. Οπότε για μένα δεν υφίσταται καν τέτοια περίπτωση.

bloody....sorry αλλά αυτό που είδες σίγουρα ΔΕΝ ήταν οι New York Dolls και οι Sex Pistols....ειδικά για τους τελευταίους αμφιβάλω αν υπήρξαν ποτέ, γενικώς........

Παρ'όλα αυτά συμφωνώ πως γενικά ορισμένα πράγματα δεν αλοιώνονται από τον χρόνο (πχ όπως αυτοι που ανέφερες Dylan, N.Young αλλά και oι ,πιο στα "δικά" μου, sonic youth)...άλλοι εξελίσοντε (ή για άλλους προσαρμόζοντε)....και άλλοι πάλι εξελίσονται σε τραγικές καρικατούρες του ένδοξου παρελθόντος :(.......

Για τους AC DC (και για πολλούς άλλους)........μοναδική μου ένσταση εδώ και πολλά χρόνια είναι αυτή η "φαντασμαγορική" arena-show αισθητική των live.......θα προτιμούσα "μπαρουτοκαπνισμένο" μπαρ με σκα**φατσες θαμώνες που κοιτάζουν περίεργα.... ;D ;D ;D ;D ;D....και στο πατάρι Livewire......

...που να χωρέσεις όμως 100000 ανθρώπους σε μπαρ.......άρα....αναγκαστικός συμβιβασμός :)

check my website
https://www.mixingnik.com

Μωρέ και εγώ δεν έχω πρόβλημα στα μικρά venues.

Αν δεν υπήρχε οικογενειακό πρόβλημα, προ διμήνου ετοιμαζόμουν να πάω Γερμανία να δω τον Bonamassa (μεγάλος).

Για να μην πω ότι για μένα οι ACDC είναι η μεγάλη Blues - Hard Rock μπαντα των πρώτων δίσκω αλλά ας μην αρχίσουν οι χοροί. Γούστα είναι αυτά. Ναι γειά σου Νικόδημε. Ουισκυ, καπνίλα και Ride-On. Αυτές οι ηχοχρωματικές πανδαισίες κάπου με κουράζουν.

Και γιατί να μην ήταν οι Sex Pistols;  ???

Kαλά, και οι Sonics που είδα πρόσφατα (πάλι πέρσι το καλοκαίρι) μας ισοπέδωσαν κανονικότατα... τι; γεράσανε;  :D :D :D

Μα τα μεγάλα venues δίνουν στους ACDC έναν άλλο αέρα, τον αέρα του πανηγυριού, κάτι που μια σλιζι τζόιντ δεν θα έδινε ποτέ...

Αν δεν υπήρχε οικογενειακό πρόβλημα, προ διμήνου ετοιμαζόμουν να πάω Γερμανία να δω τον Bonamassa (μεγάλος).

Γκουχ!  ;D ;D

Ανάλογα τον καλιτέχνη.

Συμφωνώ. Στον J. Beck θα πήγαινα με χίλια, ειδικά σε χώρο όπως το Ronnie Scott's (προς το παρόν παρήγγειλα το DVD για να διασκεδάσω τον πόνο μου που δεν ήμουν εκεί...), στους AC/DC ίσως (και ναι εκεί θέλω αρένα, και δεν με νοιάζει που θα περιστοιχίζομαι από πιτσιρίκια που ήταν αγέννητα όταν έβγαινε το Highway To Hell!), στους Pistols ούτε με σφαίρες. (Μα είναι δυνατόν, το συγκρότημα που το καλύτερο στοιχείο του ήταν ότι "it burned out and didn't fade away" να κάνει ριγιούνιον... Ευτυχώς που ο Lydon - ως ευφυής άνθρωπος - συνεχίζει να σαρκάζει και να αυτοσαρκάζεται: "I am old, I am fat and I am back!" Αλλά ξέφυγα απ' το θέμα...)

Something Wicked This Way Comes

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου