Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ελα μωρη αρρώστια Shakiraaaaaaa. Το μικροφωνο που χρησιμοποιει κανει για ηχογράφηση κιθάρας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Οφτοπικ......... Sad Bafoon ποιος ειναι αυτος στο avatar? σαν το Θεοφανους ειναι με αλλο μαλλι και μουστακι αλλα Carmine Appice ;D ;D ;D Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Οφτοπικ......... Sad Bafoon ποιος ειναι αυτος στο avatar? σαν το Θεοφανους ειναι με αλλο μαλλι και μουστακι αλλα Carmine Appice ;D ;D ;D [off topic] Ο ηρωικός Δημητρης Κατής σε πιο southern μονοπάτια... [end offtopic] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ο ηρωικός Δημητρης Κατής σε πιο southern μονοπάτια... ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλια Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mea_Culpa89 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 ..απλά τραβάει τα πίσω μαλλιά προς τα μπροστά, για να κρύψει την καράφλα. Φίλε Sad_Baffoon πως στην ΕΥΧΗ σου ήρθε να βάλεις τον Κατή avatar σου..; To keep you is no benefit. To destroy you, no loss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2008 Ιδέα μου ή άλλη μια ευκαιρία της didi να μας πιάσει τον κ :-Xο και με τα 2 χέρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sad_Baffoon Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατής = cult = πόρωση=> avatar Angus Young = πιο μεγάλη πόρωση => για την πάρτη μου. Όντως 80 έουρος -> όρμα ρένα στην αρένα = βγήκε το μεροκάματο αλλά τι να κάνεις, λες και θα τους ξαναδείς :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Κατής = cult = πόρωση=> avatar Angus Young = πιο μεγάλη πόρωση => για την πάρτη μου. Όντως 80 έουρος -> όρμα ρένα στην αρένα = βγήκε το μεροκάματο αλλά τι να κάνεις, λες και θα τους ξαναδείς :-\ Εισαι ωραιο τυπακι ρε μαγκα. :) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2008 ΑΜΑΝ, ο Κατης εβαλε μαλλια Εδω εχει ολοκληρο Μητσοτακη μπαρμπα,θα εμενε χωρις μαλλια? 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2009 Το πηράαααααααααααααααα απο χτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αγκαλιά κοιμηθήκαμε και μέχρι τις 28 θα το εχω πάντα πανω μου... μαγκες μαθητές την επόμενη γράφουμε το σκεφτήκατε? εμένα παντώς *χι% μου αφου ειναι για τελευτεο τουρ των ACDC... πωπω το λεω και δεν το πιστευο... τα λεμε στα καγκελα. http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση