vs Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 28 Μαϊου στο ΟΑΚΑ θα εμφανιστούν οι AC/DC. €60, €70 και €90 στα διαζώματα και €80 στην αρένα. αντε ολα απο εμενα τα μαθενετε πρωτοι... :D (ο ειδικος στο ραδιο-αρβυλα λεει οτι...) οι αμφιβολιες για το λαιβ τους στην αθηνα ειναι αν θα γινει στο ΟΑΚΑ η καπου αλλου ..... www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 28 Μαϊου στο ΟΑΚΑ ... Είσαι σίγουρος? Μήπως παίζουν στο Γηροκομείο Αθηνών? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Πειραζει που στο site τους δεν αναφερεται τιποτα για Ελλαδα? What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vs Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 αα... δεν ξερω αν πειραζει...αλλα το λεει εδω http://www.didimusic.gr/ www.LowerCut.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WILO Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 28 Μα'ι'ου εε? Σιγά να έσκαγε μούρη ο ανγκους γιάνκ με το σορτσάκι χειμωνιάτικα... ;D ;D Trance-former Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 ΟΛΕΣ οι ημερομηνίες τους είναι SOLD OUT εκτός από το Amsterdam :o Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 AYTA EINAIIIIIII ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Θα μου πεις το λεει στο site της οργανωτριας εταιριας, αλλα εγω μεχρι να το δω και στο δικο τους δε πιστευω :P (οχι οτι θα παω κιολας) What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 ΟΛΕΣ οι ημερομηνίες τους είναι SOLD OUT εκτός από το Amsterdam :o Επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές έτσι, ήδη αγόρασα εισητήρια για τον Jeff Beck για τον Ιούλιο! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2008 Ρε γαμώτω νομίζω ότι ο Βrian δεν τραβάει πια. ??? http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση