Προς το περιεχόμενο

Jam (video) by mehiko

mehiko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το να ανεβάσεις ένα κομματάκι στο Soundclik ή στο Noiz σημαίνει ότι εκτίθεσαι δημόσια (δηλ δεν χρειάζεται να παίζεις live για να εκτίθεσαι, εκεί εκτιθεσαι πραγματικά όπως -νομίζω- το εννοεί ο SF). Aπλά θα συμπληρώσω ότι το πιο δύσκολο είναι να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να ξέρεις πραγματικά ποιός είσαι

+1

joke:

CatAndMirror.jpg

Come to the dark side, we have cookies!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το να ανεβάσεις ένα κομματάκι στο Soundclik ή στο Noiz σημαίνει ότι εκτίθεσαι δημόσια (δηλ δεν χρειάζεται να παίζεις live για να εκτίθεσαι, εκεί εκτιθεσαι πραγματικά όπως -νομίζω- το εννοεί ο SF). Aπλά θα συμπληρώσω ότι το πιο δύσκολο είναι να κοιτάς τον καθρέφτη σου και να ξέρεις πραγματικά ποιός είσαι

Φυσικα και εννοουσα και το Noiz (και το οποιο αλλο forum), αλλα κυριως τα lives και την δισκογραφια.

Αν βεβαια μιλας για μενα προσωπικα, παιζω live απο το 1997.

www.myspace.com/m0de0

Φυσικα και εννοουσα και το Noiz (και το οποιο αλλο forum), αλλα κυριως τα lives και την δισκογραφια.

Αν βεβαια μιλας για μενα προσωπικα, παιζω live απο το 1997.

δεν μιλάω για σένα προσωπικά, αλλά το ότι παίζεις live από το 97 δεν μου λέει τίποτα. Επειδή είμαι πια 50 και έχω ζήσει-σπουδάσει στο εξωτερικό το 80-85, έχω δεί πραγματικά μεγάλα live. Από την μουσική-μουσικοί περιμένω λοιπόν να εκπλαγώ (είτε από την τεχνική, είτε από την σύνθεση, είτε από τη σκηνική παρουσία, είτε...)...

Υ.Γ Έχω ήδη εισητήρια για το live του Jeff Beck στις 4 Ιουλίου (εάν με καταλαβαίνεις)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

δεν μιλάω για σένα προσωπικά, αλλά το ότι παίζεις live από το 97 δεν μου λέει τίποτα. Επειδή είμαι πια 50 και έχω ζήσει-σπουδάσει στο εξωτερικό το 80-85, έχω δεί πραγματικά μεγάλα live. Από την μουσική-μουσικοί περιμένω λοιπόν να εκπλαγώ (είτε από την τεχνική, είτε από την σύνθεση, είτε από τη σκηνική παρουσία, είτε...)...

Υ.Γ Έχω ήδη εισητήρια για το live του Jeff Beck στις 4 Ιουλίου (εάν με καταλαβαίνεις)

να τα εκατοστισεις φιλε μου!!!

οποως την βρισκει κανεις. και εγω εχω παει στα δυο live του Vai, Malmsteem και Satriani,στην Αθηνα, και παρακαλαω να βρεθει καποιος να μας φερει Richie Kotzen και Guthrie Govan (φανταζομαι κι εσυ με καταλαβαινεις).

www.myspace.com/m0de0

και εγω εχω παει στα δυο live του Vai, Malmsteem και Satriani,στην Αθηνα...

Έχεις μια τάση (ή μου φαίνεται?) ποιός την έχει πιό μεγάλη...(Στην ηλικία μου δεν με νοιάζει ή μεγάλη αλλά η...ζαρωμένη!)...και δεν χρειάζεται. To λέω και για την αντίδρασή σου με τον Playloud...

και παρακαλαω να βρεθει καποιος να μας φερει Richie Kotzen και Guthrie Govan

Easyjet και τους είδες. Τα κόστη πιά δεν είναι τόσο τραγικά. Καμμιά φορά αξίζει περισσότερο να δείς ένα τέτοιο live παρά να πάρεις μια Baja...

τέτοιες συζητήσεις, βασικά είναι τελείως στείρες. Ανέβασα και γω ένα - δύο κλιπάκια, σε άλλο θέμα, άκουσα προσεκτικά τις απόψεις των φίλων εδώ, (αν και για άλλο λόγο τα ανέβασα αλλά τες πα) τις κράτησα καλοπροαίρετα, αλλά έχω και την δική μου άποψη και δεν χρειάζεται να μου αποδείξει κανείς μεγάλος παικταράς ή άσχετος κιθαρίστας καθώς και μικρός ή μεγάλος στην ηλικία για το αν ξέρω να παίζω ή όχι, ή πως παίζω κάτι έτσι και όχι αλλιώς, αφού πρώτα από όλα εγώ είμαι εγώ και όχι αυτός... όταν αυτός λέμε τώρα,  θα μου δείξει και κάτι δικό του θα λάβει και τα αντίστοιχα σχόλια κάλά ή κακά ανάλογα της άποψης μου παρεούλα με τα επιχειρήματα που με οδηγούν στο να τοποθετηθώ.

Θέλω να πιστεύω ότι έχω την προσωπική μου άποψη και αντίληψη στην κιθάρα και ξέρω πολύ καλά τι κάνω και τι δεν κάνω λάθος, όπως και το σύνολο των μελών εδώ φαντάζομαι. To you tube είναι γεμάτο με σωρούς τρελών παικτών (για το στύλ του καθενός μέλους εδώ) που ακυρώνουν τα λεγόμενα πολλών από αυτά που γράφουμε. Είναι σαν να δεχόμαστε ξαφνικά ότι υπάρχει ο τέλειος κιθαρίστας στον κόσμο π.χ ο τάδε, και όλοι συγκρινόμαστε με τον τάδε... όσο αδύνατο είναι να δεχτούμε κάτι τέτοιο άλλο τόσο αδύνατο είναι να βγάλεις άκρη με την κριτική που θα σου ασκηθεί και θα ασκήσεις. Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει καμιά τρελή αντιπαράθεση γιατί απλά όπως γνωρίζουν και οι πέτρες κάποια πράγματα είναι τελείως υποκειμενικά. ο BB king 3 νότες έπαιζε. ο Vai παίζει τις κάλτσες του, ο SRV και ο Rory Gallagher έβγαζαν την ψυχή τους μέσα από το παιξιμό τους. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ποιός έχει το perfect pitch. Σπάνια το συναντάς, και αν το συναντήσεις μπορεί το στύλ ή φρασεολογία του κιθαρίστα να μην σου λέει τίποτα...

Όπως λοιπόν βλέπετε πάλι όλα μα όλα είναι τελείως κούκου. Γι αυτό παράκληση σε όλους ας μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, ή αν είμαστε, ας δεχόμαστε με καλή πρόθεση την κριτική αρκεί αυτή να είναι σωστά στηριγμένη σε επιχειρήματα άσχετα αν στέκουν κατά την αποψή μας ή όχι.  Λίγο προσοχή ίσως από όλους ειδικά όταν πρόκειται σχολιασμός στην εκτέλεση μουσικού θέματος. υπάρχουν πολλές απόψεις της Αθήνας από τον Λυκαβυτό. Όχι μόνο η θέα της Ακρόπολης.

Στο συγκεκριμμένο θέμα, ο μπαμπάς μου δέρνει καλύτερα από τον δικό σου, αλλά έχω ένα θείο στην Αυστραλία που ξέρει καράτε δεν προσθέτει κάτι ουσιαστικό. Αν και υπήρχαν λίγα σημεία στην κουβέντα με σωστό γενικότερο προσανατολισμό, τεκμηριωμένα με επιχειρήματα και θέλω να πιστεύω ότι ήταν ενδιαφέροντα ως απόψεις... τα υπόλοιπα στα.... σκουπίδια..

In Fender Strat we trust!

Ανέβασα και γω ένα - δύο κλιπάκια, σε άλλο θέμα...

Που είναι να τα θάψουμε...Προφανώς και κάνω πλάκα και συμφωνώ μαζί σου...απλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, όταν αποφασίζεις να εκτεθείς υπάρχει και το ρίσκο να μην πάνε τα πράγματα όπως νόμιζες, και πρέπει να είσαι έτοιμος να το δεχθείς.

αλλά έχω και την δική μου άποψη και δεν χρειάζεται να μου αποδείξει κανείς μεγάλος παικταράς ή άσχετος κιθαρίστας καθώς και μικρός ή μεγάλος στην ηλικία για το αν ξέρω να παίζω ή όχι...

Κανείς δεν σε κρίνει έτσι, απλά ή παίζεις για τον εαυτό σου ή θέλεις και τη γνώμη του κοινού...που δεν χρειαζεται να ξέρει κιθάρα για να σε κρίνει

Γι αυτό παράκληση σε όλους ας μην είμαστε απόλυτοι στις απόψεις μας, ή αν είμαστε, ας δεχόμαστε με καλή πρόθεση την κριτική αρκεί αυτή να είναι σωστά στηριγμένη σε επιχειρήματα άσχετα αν στέκουν κατά την αποψή μας ή όχι...

Μαζί σου, απλά το τι αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό και άσχετο επιχειρημάτων...δεν μου αρεσουν τα μακαρόνια με τόνο...ενώ εσύ τρελλαίνεσαι. Το κακό είναι να προσπαθείς να με ταίσεις με το ζόρι

Ακριβώς, και έχει παρατηρηθεί σε πολλά θέματα. Το υποκειμενικό να γίνεται σημαία και βωμός για αντιπαραθέσεις.

In Fender Strat we trust!

Έχεις μια τάση (ή μου φαίνεται?) ποιός την έχει πιό μεγάλη...(Στην ηλικία μου δεν με νοιάζει ή μεγάλη αλλά η...ζαρωμένη!)...και δεν χρειάζεται. To λέω και για την αντίδρασή σου με τον Playloud...

Easyjet και τους είδες. Τα κόστη πιά δεν είναι τόσο τραγικά. Καμμιά φορά αξίζει περισσότερο να δείς ένα τέτοιο live παρά να πάρεις μια Baja...

Εντελως καλοπροαιρετο ηταν το τελευταιο μου μηνυμα, αλλα μαλλον δεν το καταλαβες (ισως λογω προκαταληψης).

Οσο για τον Playloud τι να πω. Ο ανθρωπος εχει το Perfect Pitch. Τι να λεμε τωρα.

Μαλλον κι εσυ θα το εχεις παρατηρησει αυτο, ε;;;

www.myspace.com/m0de0

Mehiko, τι να πω, πραγματικα δεν παιζεσαι.

ΑΝ τις φορες που ειχες πει Perfect pitch (προσεξε, εγω το ειπα μονο ΜΙΑ κι αυτη για να εξηγηθω και ΟΧΙ για να καυχηθω) μελεταγες, θα επαιζες ΗΔΗ καλυτερα.

Αλλα δεν το εκανες εεεε??? ;)

(καλα που σε πηρανε χαμπαρι τουλαχιστον)

Make me fries...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου