mehiko Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια φρασεολογια φιλε Εχαρχε! Κι εμενα μου αρεσε περισσοτερο ο ηχος με το λιγο Gain. Χρόνια πολλά!!! ;) www.myspace.com/m0de0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Εφτιαξα λιγο το 2ο μερος. Ηχογραφηση Roland Vg8 και GK2 στη καρτα ηχου. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Κώστα, αυτή τη φορά τα γκάζια τα έπαιξες με τον neck? Φανερά καλύτερος ήχος, στο προηγούμενο δεν μου πολυάρεσε...(για το παίξιμο δεν έχω να σχολιάσω... ;D ;)) Πάντως χάνει αρκετά απο το γεγονός ότι το συνολικό αποτέλεσμα είναι μονοφωνικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Απολαυστικοτατο! 4 φορες συνεχομενα το ακουσα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2009 Nαι Γιωργο μου αυτη τη φορα εγραψα με neck μαγνητη απο το GK2.. κιθαρα η ιδια.. ;) Xαιρομαι που σας αρεσε! www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση