exarhos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Για δυο λογους γραφτηκε το παραπανω jam Μου ζητηθηκε να ανεβασω ενα δειγμα για το korg d4 που πουληθηκε και για να δοκιμασω την νεα στρατ που κατεφτασε χτες. :) το μισο ειναι με καθαρο ηχο και το υπολοιπο με modern drive απο το Δ4. καλη ακροαση. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Τυχερακια... ωραιο το οργανο καλοπαιχτο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 πολυ ωραιος κωστα! ;) A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 πάλι φέντερ? Ο μαγνήτης που βόσκει?Σε ποια θέση ειναι αυτος ο ηχος?Μεση?Γεφυρουέ?Μάνικας αποκλείεται ε? Πολυ σκαψιά ο ηχος μιλαμε, ουτε ο twangoπαπουφάνκ να σουνα. Τα richie kotzen μετα ειναι με τον ημιγέφυρο? Πώς βγάζεις τετοια ηχίδια?Ποτε δεν παλεψα τοσο αλήθεια διστορσιο ολο κατι τενεκέδια με φασολι γίγαντα μου βγαίνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 To clean part μου αρεσε,ωραιος ηχος αν κ ειχες πολυ delay για τα γουστα μου. Για τι στρατ μιλαμε εαν επιτρουεπεται? :D 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Οχι fender αλλα strat ;D ειναι μια θεικη warmoth την οποια την ειχα παιξει σε live παλια και την ηθελα απο τοτε. την ειχε φτιαξει εδω και χρονια ο κιθαριστας του παπακωνσταντινου. φοραει van zant μαγνητες-brazilian rosewood-flameneck κτλ. ακους στο καθαρο τον πανω μονο μαγνητη και στο drive τον κατω διπλο. κατευθειαν και στα δυο παιζω στο mini 4καναλο korg D4 απο την εξοδο ακουστικων. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 μαμω πορωθηκα κ σου χαραμίζω το τράκ εβαλα οτι νανε στο παπουκοργκ κ παλευω.Ειναι σαν να βρίσκομαι σε σπήλαιο με τηγάνια γυρω γυρώ.ΗΧΑΡΑ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Μπράβο Κώστα!! :) Welcome to the Van Zandt club!! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Ωραιος φιλε exarhos :) Και τα μαγνητακια ακουγονται super. ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
exarhos Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 F χαριστω Long Gregg! Εμφανισιακα θελει refinish αλλα ηλικρινα ειναι η καλυτερη κιθαρα που εχω παιξει. www.myspace.com/costaexarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση