yann Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 ??? Πως να το πω? Οχι την οικονομικη του αξια...την συναισθηματικη,την ιστορικη! ( Εδω εισερχεται και η ηθικη,και η δικη μου λεει οχι στο "πειραγμα" παλιων οργανων,παρα μονο για λογους λειτουργικους!) :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Πως να το πω? Οχι την οικονομικη του αξια...την συναισθηματικη,την ιστορικη! ( Εδω εισερχεται και η ηθικη,και η δικη μου λεει οχι στο "πειραγμα" παλιων οργανων,παρα μονο για λογους λειτουργικους!) :) Προφανώς η χρηστικότητα και η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντικότερη για κάποιους άλλους. Από την άλλη κιόλας δεν μιλάμε για Stradivari ή D' Angelico New Yorker! Για ένα "κομμάτι ξύλο" ακατέργαστο μιλάμε. (Φάτε με τώρα.. ;D ) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Προφανώς η χρηστικότητα και η μοναδικότητα είναι πολύ σημαντικότερη για κάποιους άλλους. Από την άλλη κιόλας δεν μιλάμε για Stradivari ή D' Angelico New Yorker! Για ένα "κομμάτι ξύλο" ακατέργαστο μιλάμε. (Φάτε με τώρα.. ;D ) ..Ε,πως ακατεργαστο,..αφου το τρυπησε ο ανθρωπος!! ;D ;D ..Αμα δω κανεναν να πειραζει....Strandivari μπασσο,χεχε..,εγω θα γινω τραγουδιαρα!! ;D ;D ;D Τωρα χωρις πλακα,θα μπορουσε να κρατησει το οriginal σκαφος ως παλαιο αντικειμενο (ασχετα οτι ειναι οργανο)να ειχε φτιαξει ενα αλλο...αβοριγιναλ σκαφος οπως αυτο!(ποσο να στοιχισει πια??) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ αντίθετα βλέπω μια ανθρώπινη παρέμβαση με μεράκι σε ένα βιομηχανοποιημένο όργανο. Το ότι είναι του 65 δεν το κάνει αυτόματα έργο τέχνης. Απλώς συλλεκτικό. Τώρα, όπως κάθε εικαστική παρέμβαση, υπόκειται στα υποκειμενικά κριτήρια του αποδέκτη. Το ζύγισμα θα με απασχολούσε....... Το "γιατροσόφι" από την άλλη Γιάννη, δεν είναι του γούστου μου. Ασε που θα κόβει οπτικά το "κέρατο" αν η ζώνη βγαίνει απ' έξω σε κάποιο live (ε ρε έννοιες που έχει ο κοσμος) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 αυτη η ιεροσυλια θα μπορουσε να ονομαζεται "πως κανουμε ενα μπασο αξιας $7.000 να κοστιζει 200..." http://www.gbase.com/Stores/Gear/GearDetails.aspx?Item=1969871 αισχος. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 μπορει βεβαια αργοτερα να το γεμισει με γυψο και να το βαψει, ουτε γατα ουτε ζημια!! ο καθενας κανει οτι μ*λ*κια σηκωνει η τσεπη του, αλλος τρυπαει squier αλλος vintage fender μισου αιωνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 αμα τα χει ο ανθρωπας κ το σπιτι του κατέχει πραμάτια απο τον Β Παγκοσμιο καλα εκανε κ του βαλε πικασοσταγονίτσες.Ωραια αποψη απλα λειπει κανα λεντάκι τώρα κ καμια σακούλα μπανάνες για αντίβαρο. Που σε χωστα να μας σώσεις.........κάνουν κ τα μανγκο. (Συνεχίστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SULTAN Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Ξέχασα να αναφέρω ότι πρόκειται για ένα P bass του 1965... Κακή μόντα!Ο τύπος όμως λέει ότι έτσι το πήρε απο τον 1o ιδιοκτήτη που αν ήταν κανένα τελειωμένο hipie και το "βελτίωσε" πάνω στο "κέφι" του δικαιολογήται ;D Με ένα σώμα aftermarket πάντως και τα σωστά κλειδιά μπορεί κανείς να έχει ένα κλασσικό όργανο για λίγα ενώ συγχρόνως μπορεί να "κουρδίσει" το τζάκι του με το κατακρεουργημένο βιντατζ alder κούτσουρο στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ή να το βάλει σε βιτρίνα κάτω μαζί με την αφίσα του allien... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 ΟΚ πάσο. Είχα την εντύπωση οτι μιλάγαμε για το εικαστικό του πράγματος. Μ' αρέσει; Ε δεν με χαλάει και κάπου μου αρέσει. Θα το έκανα; Με τίποτα. Δεν έχω την δυνατότητα να είμαι οικονομικά ιερόσυλος. Παρεπιπτόντως μάλλον κάπως σε Gaudi μου φέρνει......... Ο Marathon που είναι ; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ αντίθετα βλέπω μια ανθρώπινη παρέμβαση με μεράκι σε ένα βιομηχανοποιημένο όργανο. Το ότι είναι του 65 δεν το κάνει αυτόματα έργο τέχνης. Απλώς συλλεκτικό. Τώρα, όπως κάθε εικαστική παρέμβαση, υπόκειται στα υποκειμενικά κριτήρια του αποδέκτη. Το ζύγισμα θα με απασχολούσε....... Το "γιατροσόφι" από την άλλη Γιάννη, δεν είναι του γούστου μου. Ασε που θα κόβει οπτικά το "κέρατο" αν η ζώνη βγαίνει απ' έξω σε κάποιο live (ε ρε έννοιες που έχει ο κοσμος) ..Eιναι γιατι το βλεπεις απλως σαν παικτης....αν ειχες το δικο μου "μικροβιο", θα εβλεπες ενα 40+χρονο κομματι ξυλο,που για σενα θα αξιζε περισσοτερο απο κατι συλλεκτικο, η εργο τεχνης!! Κι'ομως αυτο το γιατροσοφι του κομπο-Γιαννη-τη, ειναι η μονη λυση για να μην "φουσκωσει" μονο το αριστερο.... Η ζωνη δεν βγαινει μπροστα,ακομα και αν κανεις stagedive...Κατεβαινει ευθεια απο τον ωμο, χωρις να στριβει οπως με την "Fender" τοποθετηση,και αν εχεις και lock,καλο rock show! Δεν το αλλαζω,δεν το αλλαζω! ;D ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση