Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα παραγγελίας σε dolphing music

WILO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας!Έχω ένα μικρό πρόβλημα με dolphing music απο το οποιο θέλω να αγοράσω το sh-201 και έχω πανικοβλήθει γιατί έχουνε μόνο 1 in stock.Λοιπόν.Πάω να φτιάξω account αλλά για κάποιο λόγο αντί να γίνει αποθήκευση των στοιχείων γίνετε ανανέωση της σελίδας και δεν δημιουργείται προφίλ.Και η επιλογή να πάρω τηλ. επίσης δεν είναι εφικτή διότι ενω καλώ στο +0044 0844 815 0888 το τηλ. που δίνετε στο σάιτ για τηλεφωνικές παραγγελιες βγαίνει το γνωστό μήνυμα του Ο.Τ.Ε. ''..δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή...'' Μήπως μπορείτε να μου δώσετε ένα χεράκι?

Trance-former

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η διαδικασία είναι η εξής:  παίρνεις στο τηλ 0044151 448 2087 και μιλάς με κάποιο πωλητή. του δίνεις το email σου και σου στέλνει ένα proforma με αναλυτική την παραγγελία σου και τους τραπεζικούς αριθμούς της dolphin (iban κτλ).  Εάν δέχεσαι την προταση του ξανασυνενοείστε με email ή τηλεφωνικά και τους κάνεις κατάθεση (bank transfer). Έχε υπόψη σου ότι δεν δέχονται πιστωτικές από Ελλάδα και η κατάθεση κοστίζει από 20-30 ευρώ(ανάλογα με το ποσό και την τράπεζα).

ps 1

εγώ είχα μιλήσει με τον steward bradley ([email protected]), ο οποίος ήταν εξυπηρετικότατος.

ps 2

φρόντισε πριν πάρεις τηλ να έχεις συγκρατήσει τους κωδικούς των προιόντων που θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου